Ho ho ho
, ale kurz.
Wreszcie po długim czasie postanowiłem zrobić aktualizację tematu z naszą paryżanką
.
Zacznę od początku, renia ma się bardzo dobrze, za miesiąc będzie równy roczek odkąd auto jest z nami.
Po roku czasu eksploatacji auta na Polskich drogach będzie wymieniane zawieszenie na przodzie renówki, co dokładnie nie powiem bo nie pamiętam
, po robocie dam znać
.
W ostatnim czasie w reni wymieniliśmy poduszki z tyłu i wysprzęglik, to tyle z napraw mechanicznych.
Jakoś w listopadzie mieliśy taki przypadek że renia strasznie była zamulona, nie chciała iść z dnia na dzień, a spalanie z 30L wzrosło na prawi 40.., po kontakcie z panem Tomkiem ( tiger918 ), zaczęliśmy od sedna, no i trafiliśmy.., smoki w bakach wyglądały tak..
Po wyczyszczeniu obydwu smoków, spalanie wróciło do normy, dziwiło mnie trochę że paliwo w baku jest krystaliczne, bo lejemy je dobrej jakości, na dnie zbiorników nie ma żadnego szlamu, bo we Francji też na byle czym zapewne nie chodziła, a mimo to smoki chyba nie były czyszczone przez cały żywot auta..
Z rzeczy upiększających auto doszły tylko 3 ledy w stopień w zderzaku, i gałązki na boczne szyby ( fotek ich nie mam ).
Do reni czekamy na odbiór półki bocznej, i falbanę na przednią szybę.
Przebieg dnia 18.02.2013 wynosił :
I jedna fotka renóweczki nocą :
( Sory za jakość ).
Obecnie jest ponad tysiąc więcej.
Na razie co do auta planów nie mamy, jedynie naczepa będzie prawdopodobnie zmieniana, obecna jest na sprzedaż ( więcej w temacie giełda, lub na pw ).
Dziękuję za uwagę, pozdrawiam Piotrek.