Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Dawno nikt nie pisał w tym temacie ale myślę że jest on najbardziej odpowiedni żeby zaprezentować fotki tefo FH 16. Zdjęcia są robione przez TRANS ANNABERG a mam je od kumpla którego tata współpracuje z tą firmą. A więc miłego oglądania - a jest na co popatrzeć
Naprawdę ładny ten Volviak. Widać ze szef dba o swoich kierowców i nie tłuką sie byle czym
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
OO stary to jest to co mi się podoba, można powiedzieć takie Volvo to szczyt moich upodobań, bardzo ładny samochód, co ja bym dał zeby kiedy kolwiek dostać się na takiego potwora
Bardzo często widuję ich zestawy... Tydzień temu jechała cała "dyskoteka" od Wiesiollka trzy zestawy plus cztery wozy Pilotażu. Na samym początku leciało Volvo te które Piotrek zamieścił, później Man też balast no a na samym końcu trz osiowa Scania. Główna siedziba znajduje się zaraz przy wlocie na Strzellce Opolskie od Lublińca. Chyba trzy razy byłem na bazie u Wiesiollka ale nigdy nie natrafiłem na tego Volviaka. Chociaż widziałem już go kilka razy jak leciał na "pusto" ale raz widziałem jak leciał w tym konwoju o którym pisałem powyżej .
transport gabarytów nie moze być przewożony byle czym daltego kupuje się tam potęzne auta te Volvo FH 16 zawaliste jest najładniejsze z tutaj prezentowanych aut ale ja wolę 610-tkę od Panasa
Film robi wrażenie, zauważyłem dwie rzeczy, że tamtejsi kierowcy są mistrzami gabarytów oraz kilka fragmentów pozwala wysunąć wniosek że mamy u siebie piękne drogi na które nie ma co narzekać..
Czy 0001 w nazwie filmu oznacza że będą kolejne??
Przy okazji chciałbym wrzucić moje zdjęcie zestawu z tejże firmy, była mowa o firankach ale o wywrotce jak dotąd nie:
DRIVER1965 mam do Ciebie pytanie odnośnie Waszego taboru - doszły mnie słuchy że kupiliście Scanie R620 8x4. Możesz to potwierdzić? Czy już tylko idziecie w Volvo?
tak, jest taka scania.
Volvo Drivera1965 i wlasnie ta scania
Taki piękny i rzadko spotykany samochód i nikt się nim nie chwali .Jakbyś miał więcej zdjęć tej Scanii (albo innych Wiesiollka) to będę wdzięczny za wrzucenie na forum .
GG: 0
Samochód: Mały
Cytuj:
tak, jest taka scania.
Volvo Drivera1965 i wlasnie ta scania
tak dla odświeżenia tematu zapraszam na zaktualizowana stronę transannaberg-u.
Odświeżona szata graficzna, dużo aktualnych zdjęć - praktycznie większość na zdjęciach to Volvo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 68 gości