Ja się wypowiem bo miałem 11stki i turbo i bez. Na pierwszy rzut oka się nie różnią a jednak... Są inne głowice środkowe 11 turbo ma trochę inaczej kanał poprowadzony. Wiem to dokładnie bo jak zawoziliśmy do regeneracji to nam facet dokładnie tłumaczył. Do zwykłej musiałbyś założyć inną głowicę środkową i cały wydech bo też jest inny, hamulec górski jest w innym miejscu zamontowany i średnice rur też są inne - wiem bo jak wspomniałem przerobiłem oba typy 11stki. Na znajomym mi młynie przerobili 11 turbo na zwykłą więc i w druga stronę można. Jest też inaczej zamontowany filtr powietrza i inny komine w 11 turbo i zwykłej. Co do paki 5 m klasyczna 11 ma 6,2 jak dobrze pamiętam i pod wywrot się nadaje - wiem bo miałem takową;] Początkowo miałem 1 siłownik potem przy przekładce założyliśmy 2 od HLki i bardzo dobrze się to sprawowało. W kwestii różnicy między 11 a 200 to jest kolosalna! Kabina 3 osobowa, podnoszona i cichsza mimo, iż to ta sama bryła. Jeśli przy turbo będziesz miał komplet wygłuszeń czyli zabudowany filtr powietrza za kabiną i pod kabiną to jest naprawdę cicho w kabinie w porównaniu z 200, bo jeśli chodzi o porównanie z zagramanicznymi to może być jakieś odstępstwo, ale nieduże - wiem bo mam i miałem do czynienia z kilkoma starami turbo. Jeśli plastiki są dobrze utrzymane, zderzak nie klejony 500 razy to jak najbardziej prezencja jest i oko cieszy jak nie wiem. 11 turbo miała już inną podsufitkę - choć nie wszystkie bo moja nie miała a była oryginalna jednakowoż po 96 chyba już wszystkie miały seryjnie taką a'la MAN z półeczkami i schowkami na górze a bezpieczniki zamontowane były w miejscu starego schowka i już na takiej szufladzie z bezpiecznikami płytkowymi. Przy dużym szczęściu można znaleźć wersję z pełnym obiciem kabiny czyli zero blachy w środku. Sprawy konstrukcyjne - inna skrzynia biegów - zamieniono 4 z 5 i niby jest szybsza ta skrzynia, 11 turbo ma już osuszacz normalnie Wabco z wymiennym filtrem powietrza i inne felgi - bez zatoczeń i nakrętki z kołnierzami jak mają wszystkie obecnie auta ciężarowe. Jeśli chce pisz na priv mam na oku dobrą 11 turbo zadbaną do sprzedania
tyle, że sztywną. Pozdrawiam