1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Witam. Składzik bardzo fajny. Nie jestem do końca obeznany w Twoim temacie, auto jest Twoje, tak? Zazwyczaj w tego typu transporcie są dwie osoby, druga pomaga przy rozładunkach. Też posiadasz taką osobę? No i jeździsz na Grudziądz, lub często po DK 16 śmigasz?
Jeździsz może do Piniego do Kutna?
Gadałem ostatnio z kierowcą co wozi do niego trzodę to powiedział że trzeba długo stac w kolejce na rozładunek. Prawda to ?
Wołałem Cię dzisiaj na radiu,w Ostrowie Wielkopolskim, koło 9:20 mijaliśmy się Samochód naprawdę świetnie zrobiony,klasa sama w sobie Często przejeżdżasz przez Ostrów ?
Wołałem Cię dzisiaj na radiu,w Ostrowie Wielkopolskim, koło 9:20 mijaliśmy się Samochód naprawdę świetnie zrobiony,klasa sama w sobie Często przejeżdżasz przez Ostrów ?
Pozdrawiam !
Później pojechał na Wieluń/Częstochowę, bo też go mijałem u siebie w mieście. Przejeżdżałem pod obwodnicą, więc tylko trochę go widziałem.
Hej, pewnie miałem radio wyciszone dlatego nic się nie odzywałem, Jeżdżę tamtędy przynajmniej raz w tygodniu, wydawało mi się ze dzisiaj ktoś fotografował mnie na wylocie z ostrowa
tak zawsze tamtędy jeżdżę. Z auta jestem bardzo zadowolony, nie robi mi zadnych niespodzianek, dobrze mi się jeździ, kabina wygodna moc jest, więc nie ma co narzekać.
Serdeczne pozdrowienia dla ciebie szkoda, że zdjęcie nie wyszło zbytnio (pogoda, osobówka). Mam nadzieje, że jeszcze uda się zrobić lepsze zdjęcie tej piękności.
Hej, pewnie miałem radio wyciszone dlatego nic się nie odzywałem, Jeżdżę tamtędy przynajmniej raz w tygodniu, wydawało mi się ze dzisiaj ktoś fotografował mnie na wylocie z ostrowa
No tak właśnie myślałem Na następny raz będziemy z Wojtkiem stać w duecie Daj znać któremuś z nas na PW,jak będziesz przejeżdżał Ekipa z Ostrowa,zwarta i gotowa
dziękuję za fajną fotkę i również pozdrawiam, w przyszłym tygodniu będe jechał przez ostrów w czwartek ok 19-20, i wracał bede w piątek ok 10,
Martin wywołałem wilka z lasu
Jeździsz może do Piniego do Kutna?
Gadałem ostatnio z kierowcą co wozi do niego trzodę to powiedział że trzeba długo stac w kolejce na rozładunek. Prawda to ?
Dołączam się do pytania kolegi, jeździsz w moje strony ?
A co do kolejek - prawda, ale też nie zawsze. Czasem stoją 3 auta, czasem 13.
Samochód: Stralis II 6x2
Jak widac na fotce Wojtka nawet zla pogoda nie przeszkadza scanii dobrze wygladac
Podoba mi sie, zwlaszcza zgranie kolorow bo jest w moim stylu Bezawaryjnych km!
_________________ Latam Iveco - i to całkiem daleko...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 143 gości