1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Ja też mam na wyłącznik wszystko.
Ale diagnosta powiedział tak:
"Jak są zamontowane mają prawo świecić, a jak świecą na pomarańczowo to zdemontować, bo tak nie może być."
Pora na wiosenne(choć pogoda na to nie wskazuje) odkurzenie tematu, zmian zewnętrznych czy wewnętrznych za dużych to nie ma, za to walcze ze spalaniem które zadowalające nie jest.
Doszły białe chlapacze na tył, oryginały Scania :
Podpatrzyłem ostatnio na v8power naklejki S-U-P-E-R na wewnętrzną strone szyby i jakoś mi się spodobały:
Samochód: Stralis II 6x2
Te biale chlapacze moim zdaniem ladniej by wygladaly z przodu auta pod zderzakiem ale to tylko moje zdanie... Co do nalepek na szyby gdzie je wyniuchales?
_________________ Latam Iveco - i to całkiem daleko...
Chlapacze na przodzie będą jak znajdę białe ale gumowe, te co teraz założyłem na tył są z materiału przypominającego pleksi i na przodzie mogłyby długo nie pojeździć. Co do naklejek to produkcja własna, tzn. wsadziłem napis s-u-p-e-r do skanera potem obrobiłem wszystko w photoshopie i zaniosłem do drukarni
Pamiętasz może wymiary tego Twojego napisu SUPER z maski?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Białe chlapacze od razu przywołały mi na myśl US Trucking- biały chlapacz noszący logo Peterbilt'a - tutaj akurat bez czerwonego owala, ale z niebieską Scanią, też pasuje
Tego niebieskiego napisu trochę szkoda, moim zdaniem lepiej prezentowałby się czarny. Niebieski tak naprawdę nie ma do czego tam pasować
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Bajzel, wiem że niebieski do niczego nie pasuje i trochę mnie to boli ale innych nie mogłem znaleźć, może jak będzie ciepło to przemaluje napis na czarno lub na jakiś inny kolor.
Z nowości w aucie to tak, doszła tablica imienna, co by mnie łatwiej rozpoznać:
Sorry że dopiero teraz odpowiadam ale jakoś tak się ułożyło że nie miałem za bardzo czasu. Tabliczka kupiona tam gdzie podał kolega Scania113m, czyli u sprzedawcy Hustla, jakość wykonania super ale niestety dotarła do mnie lekko pogięta, na szczęście dało się ją uratować i wygląda prawie idealnie. Cukierr, tak to byłem ja
Śledzę ten temat od początku, ale albo nie zauważyłem tego, albo nie mówiłeś nic. Czy Scania jest Twoją własnością? Gdzie teraz jeździsz pod Rabenem? Na magazyny RB Logistic w Olkuszu zajeżdżasz? Widzę tam dużo plandek z Rabena.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 48 gości