Kupcie graty zapraszam to wam usunę to branie oleju. Moja prywatna stopiątka 460 07rok 800 przebiegu po remoncie cholera wie kiedy, bierze ale na koło wystarcza bez dolewki.
Cytuj:
A stopiatka jak stopiątka dupy nie urywa
Kilku użytkowników forum twierdzi że sto piąty oklejony i dopasiony przez moją ładniejszą połówkę dupe urywa.
Problem z braniem oleju w paccarze jest wtedy gdy na hiszpana w jedną stronę weźmie 13L, reszta to głupoty. Stary 95 nawet jak był nowy też BRAŁ, tylko nie miał tych w/w wpadek że beczkę na lota trzeba było zabierać i temat nie jest tak rozdmuchany.
Sądziłem tak jak niektórzy na forum puki nie zrobiłem jednego, drugiego ósmego takiego MX'a, I każdy po remoncie brał tylko w skali normy. Nie trzeba wymieniać całego pakietu olejowego, ja go trochę okroiłem i tak funkcjonuje. Kolega
Jester, lata aby trzeszczy nic się nie dzieje. Edlera dzisiaj uruchamiałem telefonicznie w Szwecji, tłumacząc krok po kroku mechanikowi co ma robić. Padł po prostu ze zużycia pompy, jest to tak samo prawdopodobne w każdej innej marce. Dafa trzeba umieć ugryźć, wiedzieć gdzie szukać jak coś się dzieje u nas z fachowcami jest słabo, Jak się Edler dzisiaj przekonał daf jedzie do końca, aż całkiem zamęczył pompę. Nie odcina jak mercedes