Koledzy mam pytanie następujące.
Sklejam właśnie italeri 747 i nie wiem które elementy zawieszenia kleić a które nie. Przy niektórych obrazkach jest narysowany jakby śrubokręcik, ale nic mi to nie mówi. Jest to mój pierwszy model, więc nie chciałbym czegoś skopsać.
Ok, odpowiedziałem sobie sam. Doszedłem do tego, że niektóre wystające bolce trzeba spłaszczyć a nie kleić.
Jeśli ktoś ma ten model Italeri prosiłbym o wymiary "paki", bo nie mam jej w zestawie i w późniejszym czasie będę musiał sam ją wykonać.
Halo... Koledzy, czy forum jeszcze istnieje, czy tylko wisi w bezkresie internetu ??
A może nie znacie odpowiedzi na tak zdawałoby się banalne pytanie?
Mam parę modeli od nich i nie mogę narzekać. Wyglądają bardzo ładnie, chodź nie mają np zaznaczonych kierunkowskazów na lampach z tyłu. Sam materiał jest dość trwały (cały model jest plastikowy). Absolutnie polecam.
Witam,zaczynam swoja przygode z modelami w skali 1:87 i mam sprawe,a mianowicie zakupilem cztery zestawy,naczepy chlodnie,bez logo,i tu moje pytanie. Czy ma ktos jakis ciekawy pomysl na logo spedycji???bede wdzieczny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości