Powrót na pusto? Kozak! Trzasnąłbym się kiedyś w tym kierunku ale jednorazowo jak byś potrzebował drugiego kierowcy to dzwoń, mieszkam 5 minut od terminala w Gdyni
Bardzo ciekawe kierunki i nie często opisywane. Zdjęcia dają jakieś wyobrażenie o wschodnich drogach. Pozdrawiam i czekam na następne tak ciekawe zdjęcia z tamtych stron Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Spory kawalek sie w ta Rosje zapusciles zdjecia fajne ale na pewno bylo by fajniej zobaczyc to na zywo. Inna sprawa ze zastanawiam sie dlaczego kontenery na tak dlugim odcinku nie sa przewozone koleja, brak infrastruktury, czy jeszcze co innego?
Witajcie, super trasę zrobiliście. Chyba Was nie raz widziałem na krajowej 6 ( jestem z Wejherowa ). Niedługo idę na C potem planuję E i szukam pracy bo jest coraz gorzej. Fajne te MAN'y
Cytuj:
Nie wiem czy ktoś Ci mówił, czy już widziałeś, ale zobacz sobie na Google Street Views kolejke z Bobrowników
Kolega w niebiesko żółtym fajną minę miał zdziwioną ( dziwne że nie zamazali dobrze twarzy ) hehe
Super klimaty, świetnie się ogląda... Kolega przed tobą leciał Premiumką? Ja nie mogę tygodnia w tej puszce wytrzymać, a co dopiero taki kawał... Niektóre rzeczy nie przestaną mnie dziwić
_________________ Dokładnie kolego, tak jak mówisz!
Według mnie ciekawy film z wschodnich rubieży. Czekam na następną część. Oczywiście jestem w pełni uznania dla jazdy na tych kierunkach. Pozdrawiam Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość