czesc
znalzaem Twoje posty na forum
szukam nowego dostawczka na blizniakch , kontener + winda
mysle nad masterm ducato lub boxer
wybrales juz auto , jakie wrazenia?
Pisales ze kontener bedzieszbral z firmy partner - dlaczego , jakies szczegolne są?
ja bede brał kontenr dł 4,20 x 2,1 x 2,1
nie wiem czy zamaiwac calosc u dilera czy kupic auto pod zabudowe i samemu zlecic zabudowe
Doradz cos Kolego ?
pozdrawiam
tomek
Cytuj:
Cytuj:
Może się określ czy to ma być nowe auto czy używane ? Jeżeli używane to określ rocznik bo serii tych modeli było chyba po 3 z każdej marki.
Autko nowe, z tego roku. Decyzje chce podjąc w ciągu 7 dni.
Dodam że od dwóch dealerów renault na pomorzu czekam na ofertę i doczekac sie nie mogę. Znacie moze "kumatych" dealerów z południa Polski ? Ważne dla mnie aby zabudowa była firmy PARTNER, a kurnik to spojkar lub lamar. Peugeot współpracuje z nimi, i jest dobry kontakt ze sprzedawcami gorzej z Renówką, moze na północy kraju chłopaki mają problem z odróżnieniem kontenera od plandeki ...
Tempomat - wiele jest opinii , typu niebezpieczny dla kierowcy, za duzo bedzie palił , itp itd... koszt to 850 zł jako opcja dodatkowa, wstepnie mam w ofercie.
Dajecie znak co z tymi masterkami nowymi - silnik tylko ten najwiekszy i naped na przód. Czy ma kots masterkę i przejechane juz ok 250 tys ??
Faktem jest ze na drogach widac 60 % masterki a reszta to boxer , potem fiat i sprinter.
Pozdr.