1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Lepiej kolega jeździ 580 i to auto płynie. Jest moc nie mogę powiedzieć ale przy 89 km/h ja mam 1150 obrotów gdzie zielone zaczyna się przy 1100. Trzeba się namachać ale każde pół niżej daje frajdę tylko noga boli. Jutro się okaże w tunelu z Hitry co potrafi.
Jeździsz fał 8 i nie chcesz by wyglądało jak trzeba! WSTYD! hahahahaha tak na poważnie: dół na pomarańczowo tak jak zderzak i auto będzie miało bardzo dobrą prezencję uważaj tylko na Dakera bo czuję, że ma niecne plany co do Twoich reflektorów
Właśnie dziś cały dzień coś nie dawało mi spokoju ... : reszta dołu na pomarańcz i będzie git . A co do lamp to mam już plan , uchleje go i taktycznie z tajniaka podmienię ( torksy już w drzwiach wożę od dwóch tygodni ... , czekam tylko na ten moment )
Samochód: F90 19.362
I co roku po zimie trwajacej dluuuugo na skandynawii sciagamy felgi piaskujemy je i malujemy na nowo ?? albo bierzemy tylko bialy spray i na pauzie walimy po rudej odrazu?? Ktos chyba z czyms na lby sie pozamienial, kołpaki to jedyne sensowne i praktyczne rozwiazanie w tym wypadku, przyjdzie zima sciagamy i jezdzimy bez...
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Samochód: Renault Premium / Range T
Też tak sobie o tym pomyślałem na początku tematu, ale sporo aut ze Skandynawii jakoś ma pomalowane te felgi, więc może nie od razu po pierwszej trzeba odmalowywać?
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Samochód: Renault Premium / Range T
Pozytywne zaskoczenie z kołpakami! Oby służyły.
Wydech też robi swoje.
A co do oświetlenia - wszystko fajnie tylko z przodu biel diod i niebieskie postojów od ksenonów gryzie się z normalnym światłem halogenów i podświetlenia globa. Szczerze mówiąc to górne, naturalne robi robotę.
Pozdrawiam!
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Samochód: jaki popadnie jaki w rączki wpadnie
Cytuj:
Lepiej kolega jeździ 580 i to auto płynie. Jest moc nie mogę powiedzieć ale przy 89 km/h ja mam 1150 obrotów gdzie zielone zaczyna się przy 1100. Trzeba się namachać ale każde pół niżej daje frajdę tylko noga boli. Jutro się okaże w tunelu z Hitry co potrafi.
Kolego, Scania nabiera smaczku , podoba mi się ta konfiguracja w Scani .
Brakuje mi w niej jeszcze 2 halogenów w blednę i "kogutów" na dach , tak co do oświetlenia .
ostatnio spotkałem na norwegi dafa w podobnym malowaniu w okolicach Gol o ile dobrze pamiętam. Gosc dwa dni prędzęj położył się zestawem na płaskowyżu czy to czasem nie od was ?
ostatnio spotkałem na norwegi dafa w podobnym malowaniu w okolicach Gol o ile dobrze pamiętam. Gosc dwa dni prędzęj położył się zestawem na płaskowyżu czy to czasem nie od was ?
To chyba nie od nas to auto leżało Są dwa Dafy w podobnym malowaniu ten na pierwszych fotkach i jeszcze jeden 510.
Kilka fotek z tego tygodnia trafiła mi się piękna trasa: Trondheim-Roan- Stranda-Floro i załadunek rybki do kraju.
Zdjęcie z 22.05
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 32 gości