Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
O dziwo została przyklejona na szybę budki ochrony przy bramie wyjazdowej kartka z informacją że przyjmą kierowcę kat C i C+E. Mowa o starym CD w Rudzie Śl.
A jakieś konkrety znasz może? Jakie wymagania, kontakt do przewoźnika?
To jak coś to spota można jakiegoś zrobić jak tam będę
To i ja się piszę jak będę w PRW. Swoją drogą dobre utargi mają parczewskie biedronki.
No wg. rankingu jakiegoś tam ,to one mają największe w polsce. Levus ,zawitam do Ciebie z wujkiem Actrosem już za niedługo Jak coś to telefon masz ten stary ? Chodz na pw
_________________ Nie ważne czym jeździsz, nie ważne gdzie jeździsz ,ważne ,że robisz to co lubisz.
Ostatnio w Sieradzu otwarto nowe centrum dystrybucyjne. Podobno trzech lub czterech przewoźników wstawiło tam swoje auta (są i nowe Actrosy).
Na koniec mam takie pytanie, do Krzepic do biedronki przyjeżdża/przyjeżdżało auto od strony Olesna, ktoś może orientuje się z jakiego oddziału dostarczany jest towar do mojego miasta? Napisałem przyjeżdżało, bo skoro teraz otworzyli CD w Sieradzu, więc może od nich teraz będzie towar przyjeżdżał, bo codziennie sporo ich lata przez moje miasto.
Ostatnio w Sieradzu otwarto nowe centrum dystrybucyjne. Podobno trzech lub czterech przewoźników wstawiło tam swoje auta (są i nowe Actrosy).
Na koniec mam takie pytanie, do Krzepic do biedronki przyjeżdża/przyjeżdżało auto od strony Olesna, ktoś może orientuje się z jakiego oddziału dostarczany jest towar do mojego miasta? Napisałem przyjeżdżało, bo skoro teraz otworzyli CD w Sieradzu, więc może od nich teraz będzie towar przyjeżdżał, bo codziennie sporo ich lata przez moje miasto.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 17 gości