Cytuj:
Fajne ładne autko, podoba mi się ta deksa po liftingu
Pewnie jeszcze o pracy i autku za dużo nie możesz powiedziec
Ale jak się sprawuje 2.3 w takiej zabudowie
Bo raczej większośc tego typu trojaczków to ma 3.0 160/180km, pomykałem kiedyś niedaleko boxerem 2.2HDI w takiej zabudowie to powyżej 90km/h trochę mulisty był
Możecie o pracę pytać, odpowiem na tyle ile będę mógł. Hmm, jest mulisty. Rzeczywiście,chłopaki w 10ep mają już 3L silnik. Tutaj jeszcze paka wystaje ponad kurnik i jest dodatkowy opór powietrza. Ostatnio jak jechałem to mocno wiało to nie dość, że autem bujało na wszystkie strony(to chyba we wszystkich 10ep), to ciężko było się rozpędzić i pod wzniesienia dość szybko opadał z sił. Niestety nie miałem okazji jeździć innym autem dla porównania to też nie mogę tutaj pisać jakie to te ducato jest słabe.
Gadałem ostatnio z starszym gościem, stał też pod tesco identycznym jak mój tylko nie miał boków rozsuwanych i mówił, ze fiaty to słabe auta. Maksymalnie autem jeżdżę 100km/h, ale to przy wyprzedzaniu, a taka średnia prędkość to 90-95km/h
Aktualnie stoje pod Tesco, jak zawsze z resztą(oświetlony parking,wifi,ubikacja,zakupy) w Saffron Walden.