W środę był u mnie Konrad z krowami z Danii. Ale mają fajną naczepę. Pezzaioli specjalnie obniżoną do przewozu bydła, że można 2 piętra ładowac. Kupili ją na początku roku, podobno 1 mln kosztowała
Czyli za miesiąc już Martin wrzucisz zdjęcia całego zestawu w pełnej okazałości. Pod Volvo ta Pezzaioli pójdzie czy szykuje się nowy zakup? Chyba że już został on poczyniony tylko się nie chwalisz
_________________ ...::SCANIA R 620 i naczepa PEZZAIOLI 4 piętra::... ...::SCANIA seria R-King of POWER::...
Czyli za miesiąc już Martin wrzucisz zdjęcia całego zestawu w pełnej okazałości. Pod Volvo ta Pezzaioli pójdzie czy szykuje się nowy zakup? Chyba że już został on poczyniony tylko się nie chwalisz
Przyjdzie czas będzie foto A teraz parę aktualnych zdjęć
Martin twój zestaw na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. 2 dni temu godz. 5.00 DK 12 miejscowość Przysucha kierunek Piotrków Tryb. nie wiem tylko pełny czy pusty
_________________ ...::SCANIA R 620 i naczepa PEZZAIOLI 4 piętra::... ...::SCANIA seria R-King of POWER::...
Martin widziałem ostatnio to Twoje Volvo Markon, wydaje mi się że w ubiegłym tygodniu. Na bank za granicą, ale nie mogę sobie przypomnieć teraz, gdzie to było.
Martin nie leciałeś dzisiaj z sieradza na kalisz jak dobrze pamiętam około godziny 11-12, na globie napis MARKON, bo tak mi przeleciał taki skład i blachy były na PZ
Martin nie leciałeś dzisiaj z sieradza na kalisz jak dobrze pamiętam około godziny 11-12, na globie napis MARKON, bo tak mi przeleciał taki skład i blachy były na PZ
To na pewno też leciał przez Chocz trasą Kalisz-Września
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości