1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Marka: Scania Model: 124L 420 Rok produkcji: 2003 Przebieg: 785.000 Wyposażenie: Standardowy topline, zamontowana hydraulika do wywrotu Naczepa: Chłodnia, izoterma a czasem firanka Obsługiwane kierunki: Polska południowa
Jeśli chodzi o nazwę na globie jest to nazwa firmy poprzedniego właściciela, aktualnie jest to już odklejone, aczkolwiek dużo osób zapamiętało mój samochód jako Dino i tak też wołają na radiu.
Jest troszkę do poprawy jeśli chodzi o oświetlenie dodatkowe typu wymiana przepalonych ledów czy podłączenie kogutów. Czekam na wiosnę
Haha, ale numer, dziś przyglądałem się tej Scanii wracając od mechanika z Kulei Stała chyba w Nowinach?
Witam kolegę na forum.
Zgadza się A u jakiego magika, u Pana P?
Scania wcześniej pracowała w lunaparku, ciągała karuzele. Do niej przypisany był Sky Master.
Ciężko nie miała, zimę spędzała w garażu tak więc korozji w typowych miejscach dla Scanii praktycznie brak.
A póki co jestem na chorobowym, więc temat rozwinę jak wyzdrowieje.
Internet mobilny, telewizja i pauza pod marketem = miodzio.
Cytuj:
Niemal nowy Schmitz - jeździcie pod jakąś spedycją, czy własnościowa?
Schmitz faktycznie nowy, bo z września zeszłego roku. Naczepa nie jest moja, są własnością centrum dystrybucji sieci sklepów, która reklamuje się hasłem "Dla Ciebie, dla rodziny" - to tak żeby nie robić zbędnej reklamy
Samochód: Stralis II 6x2
Czesc, Scania jak Scania... jednym sie bedzie podobac innym nie, ale jest charakterystyczna i na pewno latwo ja mozna rozpoznac na trasie.
Dzis latajac po necie znalazlem pare fotek - pewnie poprzedniego wlasciciela...
Szkoda mi troche aut pracujacych tylko sezonowo: ponoc jezdzac pod karuzela robila tylko 5tys km rocznie, a przy takim lajcie latwo o zastanie niektorych podzespolow i czestsze awarie.
Osobiscie nie podobaja mi sie te zielone halogeny, uwazam ze lepiej by sie prezentowaly takie jak na dole, no i kabine bym troche ogarnal z zewnatrz... No ale to tylko moje zdanie, bezawarynosci!!
_________________ Latam Iveco - i to całkiem daleko...
Zajechałem sobie na MOPa koło Gliwic na A1 zrobić 45 min przerwy, tak patrze stoi skądś znajoma fura i sobie skojarzyłem właśnie z forum. To było w środę około 9-10 rano. Tak mi się wydawało że widziałem Cię kiedyś na Tesco gliwice, dobrze mi się wydawało? bo chyba pod ich naczepką stałeś
Zajechałem sobie na MOPa koło Gliwic na A1 zrobić 45 min przerwy, tak patrze stoi skądś znajoma fura i sobie skojarzyłem właśnie z forum. To było w środę około 9-10 rano. Tak mi się wydawało że widziałem Cię kiedyś na Tesco gliwice, dobrze mi się wydawało? bo chyba pod ich naczepką stałeś
Wszystko się zgadza, tu akurat pauza i wyjazd do Teresina.
A pod tesco jeżdżę na co dzień, tu akurat gościnne występy z plandeką.
Chyba Cię namierzyłem
Scania widziana dziś o godz 14:20 w miejscowości Ropczyce (woj. Podkarpackie)
Podstawiała się pod lokalne Tesco ;D
W realu wygląda przepięknie, niestety nie udało mi się cyknąć pamiątkowej fotki
Pozdrawiam, szerokości
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości