Cytuj:
Cytuj:
[...]
Po "miłym" przywitaniu kolegi z lohry który przyjechał w niedzielę to nie sądzę by było miło. Ale ja tam nie narzekam trochę głupich spin z ochroną ale ważne że ekipa dopisała
Wiesz, nie miałem na myśli lohry, bo nawet nie wiem o co tam chodziło.
A co do ochrony - uważam, że chłopaki byli bardzo w porządku - szczególne podziękowania dla kierownika zmiany w sobotni wieczór
No i skutecznie ostudzili zapał dwóch jegomościów, którym nadmiar alkoholu nie służy. Niestety, nie obyło się bez interwencji policji.
Rozmowa wygląda mniej więcej tak:
-co to jest?!
-samochód ciężarowy z przyczepą
-nie śmiej się głupio tylko wypieprzaj na koniec żeby Cie nie było widać
do tego doszło jeszcze pare innych przekleństw ale nie wiem dokładnie, chłopak miał ochotę się zawinąć i wyjechać.
Taaa ochrona "7:15 i [wycenzurowano]* za brame!!" za trąbienie. Tak samo było z wjazdem część ekipy przyjechała w nocy mieli wpuszczać nie wpuszczali my zajechaliśmy rano jakoś po 5 to nie wpuścili tylko jeździliśmy jak głupi w koło jakby się coś stało żeby wpuścić auta ustawić się a rano się normalnie wypisać.
Coś mi się obiło o uczy na zlocie (nie wiem od kogo, nie wiem czy prawda) że ktoś myśli żeby w okolicach Krakowa zrobić "nowy" zlot, wiecie coś na ten temat?