1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Widzę, że tata nie pozdrowił syna. 29 kwietnia, godziny wieczorne, P. Krzysiek pruł w stronę Biskupca od Olsztyna. Jechałem z kolegą z BTC takim wozem:
Pozdrowił, pozdrowił. Dzięki wielkie, opisywał mi Scanie którą jechales ale nie mogłem znaleźć jej tematu i ciągle się zastanawiałem od kogo te pozdrowionka.
Siema.
To potej delikatnej 'stłuczce' już naprawione, kupione nowe części i pomalowane, doszły również nówki lampki z kierunkami. Felgi też zostały ostatnio pomalowane ale brudne są...
Siema.
Taka mała informacja, Scania od kilku miesięcy codziennie lata na Białystok (prawie codziennie) no i powrót do Olsztyna, także dla tych którzy by chcieli ją złapać, sfocić to już mówię którędy jeździ, a mianowicie: z Olsztyna leci na Mrągowo, z Mrągowa na Piecki, potem na Ruciane Nida, Pisz, Biała Piska, Szczuczyn, Grajewo i z Grajewa do Białego no i powrót taki sam.
Pozdrawiam.
GG: 8178114
Samochód: MAN TGA
Tomku , naszego MANa widziałeś wcześniej czy później ?? Bo owa Scania i nasz Man razem zjechały się w Białymstoku .
Jadąc już po OT . Często bywasz na Mazurach ? Ostatnio dzwoniłeś że będziesz w Giżycku teraz znowu gdzieś się tu kręcisz , wiesz kiedy następny raz będzie ?
Nie wiem ile masz lat więc stąd moje pytanie , widziałem że ktoś siedział więc myślałem że to może Ty ... Ja leciałem białą 4ką w Topline z firanką Platinum ..
Co do OT i odpowiedzi na pytanie Dawidka , to wasz Man leciał najpierw , potem dopiero Scania . Czy często bywam , chyba za karę tam jeżdżę przynajmniej raz w tygodniu mam Chorzele i Gołdap , albo Mrągowo i Gołdap .. Swoją drogą na sms mógłbyś odpisać
GG: 8178114
Samochód: MAN TGA
Jak kryzys to kryzys nigdy nie mam nic na koncie hehe .
W sumie to można się kiedyś styknąć w Mrągowie lub Giżycku bo jestem tam co 2'gi dzień .
Jak coś to się odezwij się
GG: 6498883
Samochód: VW LT z lawetą
Panie, identyczna Scania stała wczoraj na Orlenie w Gromadce na A4 w kierunku Zgorzelca. To malowanie to jej znak rozpoznawczy. Myślałem że to wasza i chciałem podejść ale patrze rumuńskie tafle więc odpuściłem.
Ohoho ale się deko zakurzyło. Seba_SCANIA_124L, dokładnie. Ja jechałem wtedy z tatą.
Co by tu napisać, Scania ma się bardzo dobrze, w poniedziałek została wymieniona sprężarka bo biła tylko 6 atmosfer a tak po za tym to nic. Szeroki kapeć doszedł i halo w blendę ale to przed wakacjami było i dopiero teraz fotki wrzucam. I przed wakacjami mały zabieg z wydechem zrobiliśmy ale to nie było na długo. Telefon momentami hałasu nie ogarniał i trochę jakość kiepska.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 10 gości