Pieknie Kamil, nw czm ale Mario ten twój man bardzo mi się podoba
----------------------------------------------------------------------------------------------------No to i ja coś pokażę
Pierwsza porządna praca po miesiącu prób i nauki. Narazie w trakcie prac.
Dobrze Ci idzie, tak trzymaj i nie spierdziel roboty
Dziś mnie ruszyło żeby coś zmalować, no i tak w ciągu jakichś 2 godzin zrobiłem Volviaka z firanką ;P
Dzięki za miły komentarz. Twój FH-acz też niczego sobie. Ja tym czasem skończyłem przód skakanki, trochę to trwało bo musiałem pobawić się z tym gryfem na ściane, ale myślę, że daje rade
Ładnie? Zajebiś*ie! Czekam na kolejna prace. A co do mojego FH to trochę robiony na [wycenzurowano]. Kiedyś robiłem dużo ładniejsze moim zdaniem mangi, jak chcesz zobaczyć to w galerii na PP lub na wcześniejszych stronach tematu
Transbol są spoko widać, że siedzisz troche w temacie, trzeba będzie walnąć jakiegoś spota. Ja skończyłem własnie scanie, zrobie jeszcze tył, ale to jak bede miał czas narazie biore się za nowy projekt. Postaram się wrzucić zdjęcie z prac jak coś wyskrobie. Narazie scania, pisać czy coś zmienić czy zostawić taką?
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Widzę temat trochę się ruszył , jak zawsze przed wakacjami RmatiR scania nie jest zła staraj się składać całe zestawy i z biegiem czasu dodawać więcej cieni ale jak na początek niezły start. W wolnej chwili poniższa scania trafi na warsztat w celu zmiany wystroju wnętrza.
Również mały odkop z mojej strony :
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Wszystkie świeże prace wyglądają bardzo ciekawie. Również dodaję małą modyfikację już pokazanego tu auta ale najwidoczniej mam mało zwolenników podzielających mój styl, styl skandynawski.
Wnętrze wykonane przez Special Interior NL
Z pozycjami miałem zamiar ale bardziej by oświetlenie zwracało na siebie uwagę a wnętrze kabiny by było przytłoczone i straciło by swój urok . Nie bez powodu wygląda jak Red Room Service z Holandii
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 25 gości