Cytuj:
Po przesiadce ze Stara............ KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU............... No wziąłem i jeb*** Ziom to tak byś z malucha do Bentlya wsiadł. Ale pamiętaj że po drodze są jeszcze Peugoty,VW, Audi i BMW i Hondy i z każdą Marką był by progres w fotelach
A w ciężarówkach fotele w Reni są gdzięś na wysokości VW
Wiesz kolego gdybym był na Twoim poziomie intelektualnym i podejściu do mojego posta musiałbym się najpierw zapytać czy ty w ogóle kiedyś siedziałeś za kierownicą ciężarówki i miałeś do czynienia z jakimkolwiek transportem czy może jesteś pseudokierowcą z prawego fotela i ślinisz się na widok każdej Scanii jadącej pod Twoim oknem - bo przecież wielcy kierowcy wypowiadający się na tym forum to zazwyczaj 13sto latki, których tata jeździ i są wielkimi "trakerami". Jako użytkownik forum każdy ma prawo wypowiedzieć się na temat wystawione przeze mnie auta, ale zaczynam żałować bo jak czytam takie wypociny to mnie choroba bierze. Samochód jest mój, taki kupiłem i nie żałuję. Jeśli ktoś miał niemiłe spotkanie z takim modelem jego problem. Skoro ktoś te samochody kupuje, jeździ nimi i przede wszystkim zarabia pieniądze to znaczy, że mu odpowiadają. Wiadomą rzeczą jest, że kierowca to by najchętniej nowego Actrosa chciał albo inne auto z wyższej półki tyle, że nie każdego stać na taki luksus od razu spokojnie i powoli. Co do foteli to pisałem, że wcześniej nie miałem okazji siedzieć na innych niż dłużej niż tyle co u znajomego powiedzmy w Dafie czy Manie. Sam długo jeździłem Starem i nie uważam tego za ujmę. Żeby tylko każdy pojeździł Starem tyle co ja i miał okazję pod nim leżeć, ubrudzić sobie ręce i wiedzieć co to znaczy praca. Każdy mądry jak usiądzie od razu na nowe auto i go nic nie obchodzi bo serwis przyjedzie i zrobi. Po Kolego podpisie widzę, że masz Forda - tylko sentyment do marki powstrzymuje mnie od krytyki, że mógłbyś mieć przecież BMW przynajmniej, które z tego co wiem wcale takich wygodnych foteli nie mają. I co łyso? Teraz będziesz mnie krytykował? Proszę bardzo. Dobrze, że mam czym pracować i zarabiać na życie w czasach gdy trudno o dobrą pracę.
Cytuj:
Dostałeś od Matyska książkę serwisową do Premiumki
Jo dostałem - cała po francusku;], ale jest i to do samego końca prowadzona. Samochód po przyprowadzeniu był na serwisie i podpięty pod komputer - wszystko w jak najlepszym porządku co mam potwierdzone wydrukami z systemu.
Pozdrawiam