Cytuj:
Wybaczcie za OffTopic.
@KubaMan, to nawet swojego zdania nie można wyrażać? Rzecz gustu, jednemu modyfikacje się spodobają, drugiego zaś odrzucą zupełnie. I normalną rzeczą na forum jest krytyka, czy to poparta jakimiś argumentami, czy ot tak z czapy.
Cytuj:
Kup swoje auto/weź w leasing, dopieść po swojemu i pokaż na Forum (...)
Nie rozumiem jak można takie brednie pisać
Nie podoba Ci się jakieś auto? Phi, zrób swoje!
Nie podoba Ci się kraj? Olaboga, zrób własny!
Nie podoba Ci się prawo? Idź do sejmu i je zmień.
Ciulowy tok myślenia.
Z góry dziękuję za obrazę w swoim poście bo poźniej zapomnę podziękować, przechodząc do sedna... Niech nie kupuje, niech chociaż pokaże czym jeździ i w jakim to jest stanie ok?Tyle wystarczy, bo jakoś dotychczas jego aktualnych wozideł poza tematem kto gdzie kiedy, to nie ujrzałem, najlepiej po kimś cisnąć a samemu g*wno robić prawda?
To że ma niechęć do Dafa i woli jeździć przereklamowanymi Scaniami mnie kompletnie nie interesuje, ale niech się nie odgrywa za to na Ludziach którzy je posiadają/jeżdżą...
Pozdro dla kumatych.
Cytuj:
Cytuj:
DAF Gdańsk zaraża... widziałem ostatnio mało nie zemdlałem
Ty,ja Ci powiem ze jak na parking wjechal twoj ex czerwony MP2(niedlugo po tym jak przzesiadales sie na MP4) to tez prawie zemdlalem, cale podwozie albo pourywane albo na trytytkach wisialo aż dziwne ze Zgorzelec przejechal....
Przecież już go gdzieś obsmarował kumpel z firmy/ex.Firmy że to największy przedłużacz w firmie więc musiał dostać świeże cacko za pucowanie Szeryfowi
Ale posty tego kolegi szybko znikały z forum, ciekawe dlaczego?