1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Mijaliśmy się jakiś czas temu gdzieś na pograniczu Bytomia i Piekar Muszę przyznać, że auto, swoim brytyjskim stylem, zdecydowanie wyróżnia się na tle wszystkich białych 8x4, sporo charakteru dodaje też rama z dodatkowym oświetleniem
To Volvo widziałem na Master Trucku w Opolu 2012 r. Tak się zastanawiałem z kąt znam ten samochód w tedy. Autko prezentuje się dobrze na pewno wyróżnia się z pośród innych, zabudową z wysp i ładnym wyglądem. Pozdrawiam i życzę wielu bezawaryjnych kilometrów Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Pewnie kamień z serca spał, jak nie przychodzi co miesiąc ładna koperta z banku
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Bardzo ładna 4ośka kolego
Szacunek za to co robisz
Ojciec od lat pracuje w takich warunkach, i wiem ile trzeba się napracować, żeby auto jako tako wyglądało
Powodzenia
Fajnie, że się podoba i dzięki za pozytywne opinie.
"Pewnie kamień z serca spał, jak nie przychodzi co miesiąc ładna koperta z banku" - lepiej bym tego nie ujął.
"Ojciec od lat pracuje w takich warunkach, i wiem ile trzeba się napracować, żeby auto jako tako wyglądało" -
mam dogodne do tego warunki, bo tylko ja jestem kierowcą tego wozu, nie ma żadnych skoczków itp. To mi bardzo ułatwia sprawę:D
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 123 gości