Ostatnio miałem okazję zobaczyć Panią kierowcę w Swarzędzu śmigającą w Panopie o ile się nie mylę MAN-kiem.
Pozdrawiam.
_________________ Zapraszam na mój kanał Youtube...
Powodzenie mojego kanału, jego rozwój będzie zależał od WASZYCH polubień
Startuje z pełną parą już w krótce ....
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Na moje oko, to porzuci tirowanie i będzie można ją zobaczyć w wiosennej ramówce tvn, może w końcu będzie normalny prowadzący w na osi
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Ciekaw jestem czy podobne poruszenie miało by miejsce gdyby Pani Iwonka ważyła ze 100 kg i wyglądała "jak przez okno".
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Mocno przeciętna uroda i w dodatku blondynka, mi się z wyglądu nie podoba i tym bardziej nie jestem w stanie pojąć szumu jaki trwa wokół niej od jakiegoś czasu tak jakby była pierwszą dziewczyną na świecie prowadzącą ciągnik siodłowy z naczepą.
_________________ Pilot szwedzkiego samolotu z uszkodzonym wirnikiem
Ja jak zrobię uprawnienia na wagę ciężką i trafi mi się dobry pracodawca, to będę szczęśliwa. Zobaczycie mnie na trasie, chętnie pogadam z każdym, o wszystkim i o niczym, ale nie mam zamiaru zakładać funpage na Fb i spowiadać się z życia prywatnego każdego dnia tysiącom osób. Trzeba mieć trochę spokoju dla siebie. W żadnym wypadku nie zrobię z siebie Bogini za Kierownicą.
SpedytorkaOla, to nie jest wcale zawiść. Są ludzie, którzy lubią się upubliczniać, a ja, po prostu, do nich nie należę.
Każda kobieta za kółkiem to pokazanie, że nie tylko męska część potrafi dobrze czuć się za kierą. Według mnie, każdy powinien umieć zachować trochę prywatności Dla siebie.
/daj znać jak masz swój funpage, to Cię polubię /
Akurat Ona nie rźnie cwaniary źe gdzie to nie była i czym nie jeździła Robi to co naprawde kocha i ma przy tym zajebiaszczą satysfakcje i nie uwaźa się za boginie za kierownicą.Fakt macie racje jakby waźyła 100kg i wyglądała jak brudas to napewno by nie miała 20tyś. polubień na tym całym FB.Ja tam osobiście źyczę Jej jak najlepiej bo fajna i przebojowa dziewczyna z niej.
Samochód: Corolla 2.0d4d 126km
Cytuj:
Akurat Ona nie rźnie cwaniary źe gdzie to nie była i czym nie jeździła Robi to co naprawde kocha i ma przy tym zajebiaszczą satysfakcje i nie uwaźa się za boginie za kierownicą.Fakt macie racje jakby waźyła 100kg i wyglądała jak brudas to napewno by nie miała 20tyś. polubień na tym całym FB.Ja tam osobiście źyczę Jej jak najlepiej bo fajna i przebojowa dziewczyna z niej.
W 100% się zgadzam. Nie sztuka być przeciętniakiem jakich miliard, sztuką jest żyć tak żeby każdy cie wspominał.
Kto ma cycki, ten ma władze
Pozdrówki
_________________ p380la4x2mna
105.410 super space cab
Widać, że wkłada w tą pracę jak na razie dużo serca i wysiłku, ale jak sama kilkakrotnie powtarza, że robi to co kocha, a cały ten szum w okół jej osoby w końcu ucichnie. Wiadomo, kobieta za kierownicą ciężarówki w dalszym ciągu wzbudza zainteresowanie, a ona ma jeszcze wygląd więc się nie dziwie, że ma tylu fanów .
Widzę po ostatnich postach że większość z Was ma kryterium oceny pracy kierowcy, po przez wygląd życzę szczęścia. A co poniektórzy zachowują się tak jak by nie widziało ładnej dziewczyny. Za to nie słuchacie tego co sama Koleżanka Iwona powiedziała choć by o szukaniu pracy i dla czego znalazła się w tej firmie. Z tego co kilka minut rozmawiałem z Nią na Master Trucku jest to osoba miła, która chciała zmienić coś w swoim życiu i wybrała zawód kierowcy trochę przez przypadek. Co do pisania na FB nie czytam tego bo mi brakuje czasu. Z mojego punku widzenia te wywiady i pokazanie się w telewizji oraz sława na internecie na FB, nie przyniesie jej nic co mogło by się przeliczyć w normalnym życiu. Ale może w ten sposób pokaże że warto inwestować w młodych kierowców obu płci w tym kraju. Pozdrawiam Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
polać mu, dobrze gada fakt, z tym szumem medialnym to prawda, na co dzień nie przyniesie przeliczalnych korzyści, może odrobinę krótkotrwałej satysfakcji, jeżeli ktoś to lubi, a chyba lubi, więc skoro wszyscy są zadowoleni to po co przepłacać
_________________ Moja przystań schowana gdzieś za horyzontem... Bóg wie, co będzie potem...
Robię to, co kocham, to nikomu nie szkodzi, robię to no, bo to lubię i wiem, że wiesz, o co mi chodzi... http://www.facebook.com/Almerkaaa
Wiele jestem w stanie zrozumieć, ale 8 tygodni w kabinie już nie bardzo. Takie kołchozy pokroju Essers'a tylko czekają na takich "napaleńców". Mogę zrozumieć fascynację zawodem itp. Ale gdzie zdrowy rozsądek? Tak więc dziewczyny szanujcie siebie i naszą pracę. I wszystkim Wam życzę powodzenia w dążeniu do celu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości