1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Nie mam dobrego aparatu,ale jak polecę z tatą w trasę to może coś wieczorem spróbuję zrobić
Dzisiaj korzystając z pogody ogarnąłem w środku,kurze za fotelami itd oraz wymyłem zestaw, bo po opadach trochę stracił blask ,zbiorniki nie myte,bo szkoda miotły .
GG: 6687777
Fajnie urządzony jest ten twój uśmiech Paryża , powiedz mi, co to za lampy na dole w zderzaku ? były oryginalnie montowane w jakiś wersjach, czy sami założyliście, bo osobiście nie spotkałem jeszcze Reni, która ma je na wyposażeniu . Pozdrawiam
Auto miało je na wyposażeniu . Też mnie to dziwiło jak Ciebie,ale już przywykłem,ostatnio dwie premiumki na NL blachach widziałem właśnie z takimi światłami w zderzaku więc jednak spotykane to jest i chyba bardzo dodatkowa opcja
Siema Bodziu. Widzę, wymiana taboru w firmie tak? Bo barwy na teściowej takie same tylko widzę, że często zmieniacie specjalistykę. Jakie wrażenia po przesiadce z Jelcza? Rozumiem, że w wakacje śmigałeś, więc trochę zagościłeś już w jej wnętrzu. Kilka tygodni temu gościłem w Środzie Śląskiej. Szkoda, że nie było okazji się spiknąć. Kolor elegancki, ponoć czerwone mocniejsze
Teściowa się zmienia tylko wtedy gdy się ubezpieczenie kończy itd ,lub gdy jest firanka, a zbliża się zima ,czyli niedługo znów będzie chłodnia . Co do renówki to do jazdy jest wygodniejsza,mam fotel a nie taboret, hamak dla mnie wygodny,bo lubię mieć nogę wyżej niż głowę . Ma kilka fajnych schowków . Ale do mieszkania to zdecydowanie daf
O przyjechał ten wasz xtreme właśnie na urząd celny na Wichrową
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 51 gości