Witam
Cytuj:
NO jest całkeim przyjemnie
, jeszcze Na ramie blacha
no i cud malina i cytryna.
Trzeba przyznać że twoja 4-ka coraz piękniejsza
Ale tak patrze, to nie było by lepiej jak by z przodu ujednolicić wszystkie żarówki do tej samej barwy, bo ledy masz białe, postojówki żółte no i michały też, a jak by wszystko było białe, no to było by chyba lepiej ?
Co do oświetlenia to muszę zmienić folię na przeciwmgielnych , bo się poprostu wypaliła , pomarszczyła itp ... , przy okazji okleję te cztery okrągłe na żółto
Planuje też wymienić żarówki w listwie u góry z tym że problem będzie żeby tak mocno rozświetlały globa . Docelowo będzie tam nazwa firmy
Cytuj:
Nie wiem czy widziałeś to autko gdzieś na rejonach, ale moim zdaniem (podkreślam żeby nie było gadki, ze tak jak mi się podoba tak ma być) gdybyś robił ruchy w tym kierunku co ten kolega z rówieśniczki, to mylne ze autko zyskało by wiele na atrakcyjności.
https://scontent-b-lga.xx.fbcdn.net/hph ... 3414_n.jpg
https://scontent-b-lga.xx.fbcdn.net/hph ... 8781_n.jpg
Dziś się z nim mijałem
Leciał od poznania . Powiem tak wnętrze mnie zabija w tym aucie , na coś takiego choruje , materiał leży już z pół roku żeby to ogarnąć z tym że z czasem jest średnio , co do czerwonych wstawek to może nie aż tyle co on ,ale myślę że się przekonałem . Tak czy siak międzyosiówki muszę od nowa pomalować bo lakier dobrali tak se...
Podoba mi się malowanie skakanek od chomy - dół na czerwono a kabiny białe z tym , że u mnie za dużo roboty żeby doły od nowa zrzucać i zmieniać kolor łącznie z ramą ...
Pozostanę raczej przy białym z delikatnymi wstawkami czerwonego gdzieniegdzie
Cytuj:
Ja bym proponował napis na atrapie i oznaczenia modelu pomalować na czarno, żeby współgrały z folią na przetłoczeniach boku kabiny, i zlikwidował żółcie, ot tak czarno-biało, widziałem kiedyś FH rocznik <99 tak zrobione, ma to swój klimat. Taka tylko propozycja twoje auto twoja decyzja
Tak jak wyżej pisałem zapowiada się że oznaczenia pójdą na czerwono podobnie jak nazwa firmy i naklejki na boku globa . Chciałem usunąć folię z czarnych przetłoczeń , ale myślę że może być średnio . Białe przetłoczenia mi się bardziej podobają
Cytuj:
Za pozwoleniem autora wstawiam:
Autor Michał Szałajda.
Ślicznie podziękował
Tak się właśnie zastanawiałem czy zobaczę tą fotkę na forum i miłe zaskoczenie
pozdro