Bondziorno
Cytuj:
Daker mam to o co prosiłeś:) całą paczkę
Wuja lista rzeczy o które prosiłem Ciebie jest tak długa jak mój mniejszy pies
także jeśli mógłbym Cię prosić to naświetl coś
Cytuj:
Scania widziana parę razy w drodze, natomiast wczoraj po raz pierwszy widziałem Volvo - naprawdę ładnie się auto prezentuje - widać, że ktoś o nie dba!
Cytuj:
Scania widziana parę razy w drodze, natomiast wczoraj po raz pierwszy widziałem Volvo - naprawdę ładnie się auto prezentuje - widać, że ktoś o nie dba!
Miło czytać
podziękował
Jeśli chodzi o volvo to niestety auto pochłonęło baardzo dużo pieniędzy zupełnie niepotrzebnie jak się okazało ... Znów zaczęło się zapowietrzać i po raz drugi zostało wymienione wszystko co wiąże się z układem zasilania ... łącznie z orginalną pompą główną , obsadami wtrysków , wtryskami itp itd...... przyczyna okazała się błacha jak się okazało . Przycinała się iglica od trzeciego wtrysku i przez to auto raz się zapowietrzało po postoju a raz nie ... Dodam że najśmieszniejsze jest to że żadnego błędu nie pokazywało . Teraz musi od nowa " odbudować " zaufanie co by chciało się nam w nie cokolwiek inwestować w wygląd
Cytuj:
Darlem morde na CB przed chwila na polnej w Toruniu, ale bez odzewu. Telefon tez nieosiagalny. To chyba byles Ty, prawda?
Byłem byłem
Cb miałem ściszone bo miałem dziś gorącą linię na tel
Cytuj:
Widziałem cię dzisiaj na grudziądzkiej w toruniu, wołałem na CB, i potem machałem na rondzie na Broniewskiego. Jechałem czarną zafirą
Powodzenia i do następnego.
A kojarzę kojarzę
tak jak wyżej - Cb wyciszone
pozdro
Co do scani to też troszkę pracy w ostatnim czasie zostało w nią włożone
Idzie zima tak więc zrobiłem wszystko co mogło by się objawić w piździawie ...
Wymienione : wszystkie siłowniki , grzechotki , bębny na przodzie , łożyska w kołach , poduszki pod kabiną itp ...
Dziś jednak powstał problem z naczepą ... Łożysko w ostatniej osi podziękowało za współpracę ... Całe szczęście w porę to zauważyłem i uniknąłem wymiany piasty , albo niedajboże osi ... W drodze z torunia na zał zauważyłem że ostatnie koło na naczepie zrobiło się skrętne , tak więc poduszki zaślepione , ośka na pas i ogień do na warsztat który namierzyłem po drodze ... Naprawę ogarnęli bardzo szybko bo praktycznie w1,5 godz już dalej jechałem
Wina uszkodzenia tego łożyska leży tylko i wyłącznie po mojej str... bo od pół roku wiedziałem że ma luz , ale zawsze miałem coś " ważniejszego " do roboty ... LENIWY TRACI DWA RAZY ...
pozdro