1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Dzo Dzo to znac
zy pod jakiego auxa masz podpiete? Bardzo prosze wytłumacz to tak łopatologicznie
Jak podniesiesz maskę do góry to po prawej stronie nad wlewem oleju masz kilka końcówek do podłączenia. Ja wybrałem sobie auxa taki opis jest pod tą końcówką.
Fotka zrobiona z partyzanta: Volvo stoi na parkingu w Lęborku. W lecie widziałem na tym parkingu Volvo z naczepą do przewozu kontenerów. Scanii jeszcze tam nie widziałem.
haha nooo masakra nie było gdzie palca wcisnąć ja cię nie widziałem ale na radiu słyszałem jak ktoś wołał ciebie i potem też próbowałem cię zawołać ale wśród 200 wkur... kierowców którzy się wyzywali nawzajem na cb to nie było szans
No dokładnie jechałeś chyba po chodniku nie?? ja stałem po prawej koło bileciarni Tak ładuję Murowaną na Szwecję Odakra(IKEA) lub Orebro(IKEA). No to jeszcze kawałek do domku masz ja wczoraj o 22:30 Polonią przypedałowałem i stoje weekenda aż do wtorku w Przeźmierowie tak mnie ukochała spedycja no ale dobrze że w kraju
No dokładnie jechałeś chyba po chodniku nie?? ja stałem po prawej koło bileciarni Tak ładuję Murowaną na Szwecję Odakra(IKEA) lub Orebro(IKEA). No to jeszcze kawałek do domku masz ja wczoraj o 22:30 Polonią przypedałowałem i stoje weekenda aż do wtorku w Przeźmierowie tak mnie ukochała spedycja no ale dobrze że w kraju
W którym miejscu w przeźmierowie stałeś? Rozumiem że jak leciecie do Murowaną lecicie przez centrum, czy objeżdzacie poznań jakoś ?
Naczepę mam na firmie GRAF-POL ul. Olszynowa w Przeźmierowie a Manik stoi w centrum Poznania na ORLENIE A co do Murowanej Gośliny to ja jadę zawsze od moich rodzinnych stron czyli Nakło-Kcynia-Wągrowiec i Murowana
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 49 gości