Cytuj:
na Trakerskich Spotkaniach w Krakowie na otwartym terenie zostawiłem na noc pod markizą meble turystyczne i niezabezpieczony rower i rano wszystko było na swoim miejscu.
Na tych samych Trakerskich Spotkaniach jeden ze forowiczów dość znany stracil wartosciowy aparat fotograficzny pare lat temu
Cytuj:
w każdym zawodzie, nawet w tych wydawać by się mogło najbezpieczniejszych zdarzają się wypadki.
w biurze możemy zostać porażeni prądem, może wybuchnąć pożar, a w drodze z- i do pracy możemy ulec wypadkowi drogowemu lub zostać ofiarą napadu.
Tak haha srednio dziennie w polsce ginie 5 spedytorów od porazenia prądem jak sprzedaja ladunki na gieldzie?? Albo 10 ksiegowych jak parzą kawe w godzinach porannych?
Cytuj:
wynika z tego, że kierowca oddaje życie i zdrowie dlatego, aby społeczeństwo mogło żyć w dostatku i spokoju.
Kur... a cale zycie wydawalo mi sie ze kierowcy woża dobra wlasnie dla spoleczenstwa zeby moglo miec pod dostatkiem żywnosci,lekarstw,etc etc no nie wiem ale na pusto dla frajdy zeby jezdzic po parkingach chyba takiej firmie na swiecie jeszcze nie otworzyli, oddaje zycie i zdrowie?? przeciez transport drogowy posiada najwiekszy procent wypadkowosci tym samym rannych i zgonów wiec kazdy ma tą swiadomosc ze wiozac naczepe jogurtów Jogobella dla Cyryla (który nastepnego dnia bedzei chcial je kupic swoim dzieciom w biedronce ) może miec wypadek w którym zginie albo pozostanie inwalidą, porównując do maszynisty,kapitana statku albo pilota to mamy najwieksze szanse miec pozamiatane
Co do filmu to [wycenzurowano].. temat,TruckerMojzesz powiedzial ze po pierwszej kradziezy paliwa przestał spać spokojnie i to potem siedzi w czlowieku caly czas kosztem jakości wypoczynku,niby tyle sie mowi o spinaniu pasami itp ale patrzac na druga strone medalu pod tytulem przekreć sie na amen to sytuacja jest patowa, ciekaw jestem jak reaguja te czujniki dymu/gazu oryginalne volvoskie