Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
W jakim sensie chcieli i z jakimi argumentami ? Bo chyba przy "Delcie", "Kuźni",
"Epo", "Sachsie", "TransCorneli", "Minkusie" itd itd a jest tych firm na śląsku wiele więcej które się rozwijają to oni się raczej cofali
Cytuj:
To gdzie się kolego podziały ich ciężarówki, które tak często można było spotkać na śląsku, a już tym bardziej w Żorach?
W sumie widziałem ich Volva i w PL i gdzieś na zachodzie, ale to sporadycznie i około 2-3 tyg temu może (nie pamiętam dokładnie). Parę dni za to widziałem białą nieopisaną premiumkę z naczepą BC Trans. Nie wiem czy to ich auto, czy ktoś odkupił naczepę...
Posprzedawane inaczej co było w leasingu to zabrane a Ci co pokupili nie pozmieniali barw.....nawet znajomy ma jedną Wieltonke od nich i tak jeździ....jakieś butelki może jeszcze wożą...
Żyją, na Pniówku stoją ich auta dalej,same volva. We wtorek widziałem 2x nawet w Niemczech pod Dreznem,a z tego co wiem to jeździli ostatnimi czasy tylko po PL
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 57 gości