1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Ostatnio udało się nam spotkać w Cieszynie.
Bańbulec dał mi znać, że jadą od Czecha, więc się ugadaliśmy i mogłem zobaczyć to padło lepiej.
Padlina niesamowita, uje^!(e to z każdej strony, do środka nawet nie zaglądałem, bo jak otworzył dzwi, to myszy wyskoczyły
Nie no ogólnie to auto ładne jest.
Na start? do firmowej floty doszedł nowy sprzęt, dodam że biały i ma koguty. Co do Volva, bo o nim jest temat. Na szyby doszły gałązki a na szybe diodowa tabliczka wykonana przez MaciejOsw (wagaciezka).
No Volvo trzeba przyznać zacny sprzęt A co do nowego nabytku to mi się zdaje że to Man TGX w kabinie XLX ale nie jestm pewien czy już ten z nowym grilem czy nie
No Volvo trzeba przyznać zacny sprzęt A co do nowego nabytku to mi się zdaje że to Man TGX w kabinie XLX ale nie jestm pewien czy już ten z nowym grilem czy nie
Widać wyraźnie na zdjęciach co stoi obok VOLVO i napewno nie jest to eMAeN.
_________________ __________________________________
Renault Magnum 440 E-TECH
Różnica w cenie jest spora wiec może dlatego.Co ciagacie tymi low deck-ami
W sumie cena jest niższa, ale dostaliśmy świetną ofertę, na serwis przez cały okres leasingu.
Druga kwestia, wg. opinii na nowej skrzyni tzn. 6 i silniku 460, spalanie miarkuje się tak jak w przypadku Volvo. Co ciągamy? Wszystko, co się da, ogólnie mamy już poustawianą robotę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 40 gości