Witam, zauważyłam że parę osób tutaj posiada w swoich zbiorach maszyny budowlane lub też osprzęt technologiczny, posiadam skromną zbieraninę kilki metalowych modeli które chętnie sprzedam.
-wozidło przegubowe Volvo A 40E fs
-wozidło sztywnoramowe / wywrotke Komatsu HD 605
-spychacz Liebherr PR 734 XL ---> robiąc jego zdjęcia zauważyłam że nie ma rurki na masce.
-koparkę Volvo EC460CL
-koparkę Hitachi ZW220
-Koparkę JCB JZ70
-koparkę Volvo EW180C
-Koparkę Liebherr R313 Litronic
-koparkę Liebherr A314
-ładowarkę Hitachi zaxis210
-cat 906 wheel loader
-hamm HD12
-volvo DD24
-Liebher L300
-ładowarka Liebherr L566 2plus2
modele stoją na półce i się kurzą, mi są nie potrzebne a ktoś może danego modelu szuka. Niektóre sztuki z wyżej wymienionych jest ciężko dostać zarówno na polskim rynku jak i niemieckim i angielskim ebayu (tak sprawdzałam
) nie ukrywam faktu iż nie posiadam już do nich oryginalnych pudełek. Nie zmienia to postaci rzeczy że modele są w dobrym stanie, nikt się nimi nie bawił, a ich głównym zajęciem było stanie. Nie są porysowane i są kompletne. Wykonane z Metalu (oprócz jednej koparki której ramię wykonano z plastiku oraz niektórych lusterek kabli etc. które fabrycznie wykonano z plastiku)
nie mogłam znaleźć nigdzie forum dotyczącego takich sprzętów, więc gdyby ktoś znał byłabym bardzo wdzięczna za podanie.
Jeśli ktoś jest zainteresowany ofertą proszę o kontakt pw
zapomniałam dopisać że 2koparki mają zdemontowane lusterka
w tej chwili nie mam jak wstawić zdjęć, ale są wykonane i postaram się je udostępnić jak najszybciej.