Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Kiedyś stałem na pauzie za Bordo w strnę Irunu na dzikusie nowym (zapomniałem jak się nazywa) i stały 2 Many od nich - chłopaki chodzili dyskretnie pytali czy ktoś z naszych nie ma paliwa trochę do opylenia bo muszą dolać...
Kiedyś stałem na pauzie za Bordo w strnę Irunu na dzikusie nowym (zapomniałem jak się nazywa) i stały 2 Many od nich - chłopaki chodzili dyskretnie pytali czy ktoś z naszych nie ma paliwa trochę do opylenia bo muszą dolać...
to świadczy o tym że tak dobrze zarabiają że od czasu do czasu nawet sami zatankują firmowe auto ale wolą w promocji od tych biednych szoferów
Samochód: Januszowa Magnolia
Z jakiś miesiąc temu widziałem białe Volvo IV generacji z naczepą od Mielczarka. Volvo nie oklejone ani nic, jakaś nowość czy raczej testówka, albo naczepa ex?
_________________ Kto nie skacze ten z ITD!
Naczelny forumowy kierowca Magnumek.
Ich naczepy wiszą ciągle na allegro, wyzbywają się 13go roku, czyli koniec leasingu...
Wieltony też już spotkałem, tylko pada jedno ważne pytanie, czy też stoją na chinkach
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Z jakiś miesiąc temu widziałem białe Volvo IV generacji z naczepą od Mielczarka. Volvo nie oklejone ani nic, jakaś nowość czy raczej testówka, albo naczepa ex?
Czyli 45tka w domu i wio z powrotem na 2 tygodnie?
Samochód: Januszowa Magnolia
Cytuj:
z powrotem na 2 tygodnie?
Chodzi Ci o system jazdy u Mielczarka? Dokładnie to tam nie wiem, nigdy nie dopytałem, raz z jednym gadałem to mówi że kółko na Hiszpanię, 45h w domu i tak cały czas.
_________________ Kto nie skacze ten z ITD!
Naczelny forumowy kierowca Magnumek.
Jedyne co znam w 100% od kolegi to system 3/1 chociaż ten tydzień też taki nie całkiem, gdyż już w piątek potrafią wysyłać bo fix pilny. Z drugiej strony raz spotkałem takiego figo-fago co twierdził, że jego sąsiad jeździ i co niedziele go widzi w kościele, jednak nie sądzę, by było to prawdą, bo żyją z przerzutów i kabotaży.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 39 gości