Cytuj:
Na wozie OSP nalepiej widać od 1:45 jak widoczne jest ich oświetlenie...
Nigdy nie twierdziłem że te które tam jest zainstalowane "urywa dupę" - firma zaczynała skromnie oferując sprzęt zbliżony jakością do chińszczyzny oferowanej na allegro. Teraz jest lepiej bo stosują lepsze diody, ale nie wszystkie produkty występujące w ofercie mają przyzwoite parametry i wykonanie. Przykładem niech będzie LED-owa wkładka do koguta STROX, bez jakiejkolwiek optyki na zwykłych diodach 5mm - no szczęścia życzę. Za około 100zł więcej można kupić bebechy lampy LED produkcji Gameta lub Elektry, a kolejne 100zł to kompletna lampa LED krajowego producenta z atestami i homologacją... Zatem nie opłaca się oszczędzać.
Cytuj:
Nie pamiętam ile dokładnie dałem ale na allegro są po 400zł
Coś
TAKIEGO? Idź pan w... do lasu na grzyby
Strobos to marka sama w sobie
Dokładasz 100zł i masz do wyboru dwa modele światowego lidera rynku
Microled Plus 12V lub
Microled Advance 12/24V
Taki tam filmik poglądowy z Microled Plus. Dodam tylko od siebie że w mojej rejonowej JRG jest Scania, parę lat już ma i jest właśnie wyposażona w lampy Microled starszej generacji - z 36 mniejszymi diodami. Normalnie jak widzę małe diody w lampie ostrzegawczej to mnie bierze na śmiech, ale FS to klasa światowa, i nawet z tych lamp człowiek byłby bardziej zadowolony niż z tych z allegro.
Oświetlenie i nagłośnienie ostrzegawcze - montaż, naprawa, modyfikacje