Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 14 gru 2013, 19:13

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Tak,mycia i woskowania mogły sie od nich uczyć myjnie samochodowe,gorzej było u nich z kalkulacją...

Post Wysłano: 14 gru 2013, 19:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Mimo wszystko szkoda mi ich.Ale dlatego bo potrafili dbac o wyglad taboru.Robili te robote co wszyscy.Kruszywo Asfalt Beton a mimo to wszystko ciagle czyste i ladnie wygladalo
Obrazek
Ładne auto to nie wszystko. Kierowcy nie wykarmi a i wygląd leasingu nie opłaci...

Post Wysłano: 14 gru 2013, 20:18

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

A którz to na tym filmiku...?Właściciel Trans Maru,bo nie znam...? :D

Post Wysłano: 14 gru 2013, 23:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Właśnie się niedawno zastanawiałem gdzie znikną czerwony manik z cementonaczepą. Często się spotykałem chłopakiem z tego auta na załadunkach w cementowni.

Post Wysłano: 15 gru 2013, 15:37

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: R410

Cytuj:
Cytuj:
Mimo wszystko szkoda mi ich.Ale dlatego bo potrafili dbac o wyglad taboru.Robili te robote co wszyscy.Kruszywo Asfalt Beton a mimo to wszystko ciagle czyste i ladnie wygladalo
Obrazek
Ładne auto to nie wszystko. Kierowcy nie wykarmi a i wygląd leasingu nie opłaci...
Mnie tego tlumaczyc nie musisz.Powiedzialem dlaczego mi ich szkoda. Tam Volvo Fm z gruszka 9m wracalo po dniu pracy doslownie czysciutkie i to imponowalo mi bardzo.... a kasa... coz.... wszystko wiadomo.... dodam tylko ze jakosc ich robot byla bardzo wysoka, rowy i pobocza wyglaskane asfalt rowniutki (w koncu nowy nie zawsze taki jest) Konkurencja powinna uczyc sie tego od nich....

Post Wysłano: 15 gru 2013, 17:15

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

"To co się stało że się zesrało?" Chciało by się zapytać.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 17 gru 2013, 19:24

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: R410

Napisane wyżej co się stało. Leasingi i kredyty zjadły wszystko. Nawiasem dziś po Radomiu krążył pomarańczowy 4osiowy kerax ex Transmar na blachach WOT.

Ostatnio zmieniony 17 gru 2013, 21:58 przez DamLen, łącznie zmieniany 1 raz.
Interpunkcja.

Post Wysłano: 17 gru 2013, 20:16

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Nie mam info z pierwszej ręki, więc nie są pewne, ale słyszałem, że z tą jakością ich pracy to bardzo różnie było.
Firma wywaliła się właśnie przez tą jakość. Jakieś kolosalne koszty związane z budową dróg nie zgodnie ze projektem (poprawki za swoje), no i te "lizingi" rozłożyły ich.

A można było małą łyżką, robić jak w specyfikacji, mniej zarobić, ale mieć na "lizingi". Miało być pięknie i na bogato, a wyszło po polsku.

Kania to ch uuu j!!! 8)