Witam jestem tu nowy i mam problem z Taty Meśkiem a że nie napisze sobie sam na forum to ja go wyręczam mamy takie problem i ciężko go zdiagnozować. A mianowicie samochód ciężko pali nawet jak się zagrzeje zaczęło się tak dziać w lecie co dziwne bo przez lato przeważnie lepiej palą samochody. Ale do rzeczy wymienione końcówki wtrysków, pompka wstępna wymieniona, przepłukany bak, zaworki żeby nie cofało się paliwo nic nie pomogło teraz jest tak że raz samochód pali od szczała a raz trzeba psiknąć samostart bo nie ma szans żeby odpalił dobrze że nie ma srogiej zimy heh. Wkońcu zdecydowaliśmy się na wymianę pompy bo nie możemy sobie pozwolić żeby samochód stał 1-2 tygodnie aż pompiarz ją zrobi i kupiliśmy od sprzedawcy na allegro (zapewniał że to z 1114 6litrów 140km wolnossący 1997rok taką my mamy) że to to. Ale przychodzi co do czego i różni się numerem i dzwonimy do znajomego popiorza mówi że to nie ta pompa może być od słabszej jednostki no to załamka teraz pytanie do Was drodzy użytkownicy forumowicze jakie pompy tam występowały niżej podaje jaką my mamy a jaką kupiliśmy także prosił bym o numer telefonu jakiegoś dobrego fachowca bo temu znajomemu jakoś nie wierze jak coś pisać smsa na numer mój 502-597-852 za wszelkie porady serdecznie dziękuję aha przejechane jest 550tyś
Numery:
W Samochodzie: PES 6A95D410RS 2797
Kupiona: PES 6A90D410RS 2293