Cytuj:
Obejrzałem twoje auto i jestem pod wrażeniem nie tyle chęci,pracy przy niej co pasji
. Cóż mogę powiedzieć ... Nie idziesz na skróty i tuningujesz na dodatkach NL
mam na myśli cytryny na dole ,Hella na masce i parę innych rzeczy. Przeczytałem że masz zamiar zrobić ją na old school i bardzo dobrze !
Proponuję Ci abyś pomalował lusterka,pokrywę baterii i osłonę tłumika, nadkola tylnie na kolor auta wraz z osłonami bocznymi (wspomniałeś ze będą i na pewno pomalujesz ale napisałem haha). Z boku napis euro wywal. Chromy w kolor auta osłona między stopniami,i Jak masz osłonę boczną nadkola to tam zamiast tego chromu daj lampkę z Hella taką jak masz na grilu
. Rurę z ringami tez wywal a zamiast tego dałbym 5 małych obrysówek 3 po środku globu i 2 po boku. Na górę 2 trąby. Zamiast tych ringów na dole usunąłbym emblemat r420 a na środku obok niego 4 prostokątne lampy oczywiście Hella haha
. Ten protektor przeciw kamykom jest taki w Francuskim stylu ,Ja osobiście zdjąłbym go. Lusterka wyglądają na gołe pomyślałem o logo Scani te okrągłe (na pewno wiesz co mam na myśli
) Później pobawić się w jakieś naklejki ,old school'owe malowania na lakierze. Taka jest moja wizja na twoje auta hahaha Pozdrawiam i życzę aby twoje plany co do auta zostały zrealizowane
Ja bym to widział troszkę skromniej
Bardzo fajnie, że idziesz w Old School
Obyś tylko "nie przedobrzył" z tymi dodatkami
Moim zdaniem, najlepiej gdybyś poszedł w styl tej królewny :
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 8929299a3c.
Prosto, ze smakiem, z klasą( i to jaką!
)
Nie mniej rób jak uważasz, to Twój samochód, więc powinien cieszyć oko właściciela
Powodzenia!