1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Refleks to Ty Panie masz, w ostatnim momencie machnąłem bo dystans słaby trzymałem
Nie wiem czy wołałeś, ale gadałem przez telefon więc dupa, trudno przeoczyć maszynę.
Pozdro i szybkiego powrotu
Na początku po naczepie myślałem że to mój sąsiad ale mowie kurde on ma czarna 105,wiec but za nim . Myślałem że może to ty ,ale zauważyłem że to ktos starszy wiec nie podchodziłem . Zrobiłem 2 zdjecia slabej jakosci, bo raz pogoda była ciulowa a dwa nie ogarniam jeszcze tel.
Maretek zgadza się, Daf odmłodniał po małym unfallu w okolicach Bełchatowa.
Wrzucam dwa zdjęcia delikatnych zmian. Doszedł oryginalny chrom na zderzak, zmieniłem obrysy na atrapie, żółta folia na halogeny no i w końcu założyliśmy szerokie kółka na przód
_________________ - MAN F2000 Evo 410
- MAN TGA 430
- DAF XF95 430
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Samochód: Renault Premium / Range T
Matulu złota!
Najwspanialszy wóz w historii tego forum, w ogóle bezdyskusyjnie. Miałem cichą nadzieję, że zrobisz go w takim kierunku i proszę, dobrze, że w Ciebie nie zwątpiłem Daniel! Chociaż po poprzednich wozach i tym jak były utrzymane i upiększone można się było spodziewać, że i z tego MANika zrobisz cudo!
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 15:33 przez wojtas92, łącznie zmieniany 1 raz.
No, wuja... Teraz to możesz nawet mówić i pisać, ze jeździsz TIR-em
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Zmiana obysek jak najbardziej udana, jak dobrze widzę :podwójne" hellcie bardzo dobrze mu pasują
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 17 gości