Marka: RENAULT
Model: PREMIUM 380 DXI
Rok produkcji: 2006
Przebieg: 605000 KM
Wyposażenie: ele. szyby i szyberdach, centralny zamek+ pilot, webasto, klima, radio cd aux, pełna zabudowa car audio (wzmacniacz + głośniki), hydraulika, oświetlenie dodatkowe na całym ciągniku, tacho na kartę, pneumatyczne fotele, 1x łóżko, tempomat, wspomaganie ruszania pod górkę.
Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: NACZEPA SAMOWYŁADOWCZA (WYWROTKA) ZASŁAW 2012R. 33 M3, KLAPA, OD CZASU DO CZASU BURTÓWKI.
Obsługiwane kierunki: TYLKO POLSKA JAK NA PATRIOTĘ PRZYSTAŁO :d
Siemnko forumowicze, postanowiłem i ja pokazać swoje żelastwo, jakim jest najzwyklejsze w świece Renault Premium DXI 380 z 2006r. O wyposażeniu standardowym nie ma sensu się rozpisywać, autko jest stosunkowo biedne w środku, ele. szyby i szyberdach, centralny zamek + pilot, ogrzewanie, wyro i kierownica
nic poza tym. Z mojej strony zostało dorzucone kilka gratów: na zewnątrz 4 halogeny w zderzak, cztery halogeny na rurkę + koguty, jakieś stroboskopy w masce, kilka obrysówek, ledy w logo renault, światełka do jazdy dziennej, dwa halogeny robocze za kabiną, ledy własnej roboty w lustra, zasłonięte schodki górne. No i z zewnątrz było by tyle. W środku też coś dodałem żeby łyso nie było: skóra na podłogę oraz kokpit, półeczka, jakiś wzmacniacz, dodatkowe głośniki, burdelówki ledowe na pilota+ ściemniacz, logo i tabliczka imienna ledowa, no i firanki :d. Poza tymi gadżetami było by na tyle. Do tego ciągam tym autem naczepę wywrotkę zasława 33 m3 z 2012r. Jest to mój pierwszy skład, jeżdżę nim od września 2012r. Praca jaką wykonujemy to głównie budowy dróg, obsługa otaczarni czyli masa i kruszywa, sporadycznie zdarzą się zboża ale z tą kubaturą raczej nie powojuje. Z grubsza to raczej tyle, jak będziecie mieli jakieś pytania to pytajcie, a tym czasem kilka fotek:
Tak wyglądała na samym początku:
Pierwsze mody:
A tutaj bonus:
I to by było na tyle...