Cytuj:
Cytuj:
Sukces taki, że dostałem ostrzeżenie od moderatora za co bardzo dziękuję.
Dostałeś za ortografie, nie za nabijanie postów.
Jesteś na widelcu, pogódź się z tym i przyzwyczaj.
Wdrapałeś się na szczyty hipokryzji.
Uczysz innych ortografii (poprzez karę), a sam ledwie ogarniasz zasady poprawnej pisowni.
Mam nieodparte wrażenie, że po prostu znów wykorzystujesz daną Ci "władzę" do własnych zabiegów.
Pewnie niektórzy znów się oburzą, że się Ciebie czepiam, ale...
Ale dlaczego gdy ja raportowałem Twoje posty jako łamiące regulamin (liczne i rażące błędy ortograficzne) to te raporty jakoś w dziwny sposób znikały?
Dlaczego olewałeś je i nadal popełniałeś błędy?
I Ty teraz nagle karzesz użytkownika ostrzeżeniem za błędy ortograficzne?
O ile mnie pamięć nie myli, to ostatnio gdy walnąłeś focha, to pisałeś coś w stylu "Będę pisał jak chcę, w d***e mam to" (naturalnie nie mam jak tego dosłownie przytoczyć, bo skasowałeś cały wątek.
To nie są personalne ataki na Twoją osobę. Nie musisz więc obrażać się niczym Kaczyńśki lub Macierewicz.
Nie znam Twojej ofiary (Adama), ale z całą stanowczością mogę napisać, że używasz nadanych Ci uprawnień do pokazywania innym jaki z Ciebie "szef".
Dlaczego np Jester, Łukasz i inni potrafią zareagować na raport o błędach?
Zwrócą uwagę, nie oskalpują jak Ty, aby tylko pokazać jaka to masz władzę...
@Adam - Jeżeli nie zgadasz się z tym ostrzeżeniem to napisz PW do Harnasia i mu wszystko dokładnie wytłumacz
@ŁukaszMechanik - Naprawę świata (w tym przypadku poprawną polszczyznę) zacznij od siebie, potem nauczaj innych.
Cytuj:
Cytuj:
Teraz zastanawiam się co poniektóre posty wnoszą do tematu.
Twoje posty zazwyczaj nic.
I tu wypadałoby skopiować część mojej wcześniejszej wypowiedzi.
Najpierw zacznij od siebie.
PS: Napisałem to publicznie, by nie znikło jak ostatnie posty przy strzelaniu focha...