Nie spać, zwiedzać, zapyerdalać i się nie kłócić tuuuuu
Jak macie tyle energii to zapraszam jutro do mojej przeprowadzki, moja Pani ma tyle książek i ciuszysków, że dla każdego starczy kilogramów. Do tego jeszcze łóżko mojej siostry które waży chyba kurfa z 300 kg jest do wyniesienia. Polecam, jak coś pisać na prv zrobimy selekcję
Wracasz na szlak? Co sie stało z wozidłem kopalnianym?
Waldku doszedłem do wniosku,że na wozidle bmwx5 nie będzie tak samo jak chaty 300m2 wiec czas porobić na swoim
Powoli do przodu.
Znów rów zaliczysz i ze strachu porzucisz robote na jakiś czas
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
jak znów ? A co Ty o mnie wiesz chłopczyku ?
Nie jestem kumplem spod kanału ze spawarką i boschem
Wiem o tobie tyle co ty o mnie, mimo to zachowywałeś się w identyczny sposób.
Nie nazywaj mnie chłopczykiem, bo na pewno jestem od ciebie starszy.
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
wyobraź sobie,ze wiek tu niema nic do znaczenia choć do polowy 2013r uważałem ze jestem za młody aby iść w transport. Niewiem dokładnie dlaczego paradoks jakiś. Moment wyczułem po temacie Miha,ze milo wieku daje rade i się rozwija wiec czemu nie ja ? Wiec spróbowałem co będzie czas pokaże.
W którym momecie zachowałem się identycznie jak Ty ?
_________________ /IRC
łeb w dół i trzeba zapierd*lać!
W którym momecie zachowałem się identycznie jak Ty ?
Chamskie szydery, które macie teraz z mojej strony jak w banku.
macie czy mam ? Różnice zauważasz ?
Sławku moja Pani to jest
Łukaszu resztę pretensji do mnie,ze swojej winy kieruj do mnie na pw proszę ponieważ nie chcę aby temat został zamknięty przez Harnasia.
_________________ /IRC
łeb w dół i trzeba zapierd*lać!
Łukaszu resztę pretensji do mnie,ze swojej winy kieruj do mnie na pw proszę ponieważ nie chcę aby temat został zamknięty przez Harnasia.
Pisałem tak samo
Sukces też jest, zaprosili mnie na wesele
Ech, jeden gorszy od drugiego, co kogo boli, co ktoś sobie tutaj napisze? Ten temat, z mojego punktu widzenia, jest tematem czysto humorystycznym, a Wy się tutaj opluwacie nawzajem.
Kazdy ma inny sukces wedlug swojego rozumowania, rownie dobrze można napisać, ze dzis się był w ubikacji, i co to komu do tego?
_________________ Kupię pokrywę zaworów Scania w kształcie litery V z silnika 14 litrowego
Wiecie może jakie są konsekwencje za nie gaszenia auta, ba pogoda jest jaka jest jak mam gasić co 5 min na mieście to mnie ...
Straż miejska lubi się czepiać, zwłaszcza teraz, jak odpalasz furę i szyby skrobiesz, jest mandat za pozostawienie odpalonego samochodu, bez kierowcy w środku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Sebastian_92 i 3 gości