1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
A no niestety tak wyszło, że dziewczyna w Belgii a skakanka w PL.
Podjąłem decyzję o wyprowadzce do BE, więc auto raczej do sprzedania
Bardzo mi jej szkoda, ale decyzja już podjęta
Hehe niema tak łatwo
To co mogłem to z auta zabrałem i trafi to do auta którym będę jeździł w BE
A jako że mam tam jeździć do Holandii i Francji to jest szansa że jak trafie gdzieś torreadorki albo korony lub jakiś inny fajny gadżet to na pewno go zakupię w większej ilości i spróbuję rozpowszechnić to w PL
A faktycznie...gdzieś mi to umknęło.
W każdym bądź razie Scania trzyma się rześko, nie wyglądała na zapuszczoną...jeśli to jakieś pocieszenie dla poprzednich właścicieli
no to się cieszę że trzyma się aucisko dziarsko. Auto jak wyżej napisałem sprzedałem w lutym znajomemu i wiem że lata nim dalej po kraju, a ja driveruje teraz w BE
Oj kurcze, nie za dobrze to wygląda. Wiem że z technicznej strony nowy właściciel sporo inwestuje w autko ale wizualnie to trochę słabo to wygląda. No ale cóż, niemam już na to wpływu i cieszę się że jeździ:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 150 gości