Sukces? Brak biegów w moim NL Yelczu podczas drogi do szkoły. Wybierak odłączył się od wajchy do zmiany. Naprawa w 30min, brak czucia w rękach i uwalone ubranie w błocie. Przy okazji opadł również podnośnik, ale to tam szczegół. Respekt i podziw koleżanki - bezcenne.
Sukces? Brak biegów w moim NL Yelczu podczas drogi do szkoły. Wybierak odłączył się od wajchy do zmiany. Naprawa w 30min, brak czucia w rękach i uwalone ubranie w błocie. Przy okazji opadł również podnośnik, ale to tam szczegół. Respekt i podziw koleżanki - bezcenne.
No to szacun dla Ciebie! Wszyscy pewnie po zdaniu prawka szaleli za e36 lub golfami w GTi a Ty jeździsz DAFem dostawczakiem Może jakaś rura za kabiną w stylu pick upów rodem z juesej? No i szkoda, że to nie SSC
Co do blachar to najbardziej się śmieję jak jestem na stacji, wchodzę do sklepu na roboczo, wszystkie panny się na mnie gapią jak bym nie wiem co, zresztą ich wyżelowani chłoptasie tak samo, i nagle kiedy wychodzę i wchodzę do jaguara albo rand rovera, to niczym jakbym z żaby zmienił się w księżniczkę. Zawsze jak jadę z kolegą to mówię te panienki możesz już z listy skreślić . Od razu piszę nie mam jaguara ani land rovera, mechanik musi jeździć na próby aut.
Tak się zastanawiam po co był mi ten Touran skoro mogłem kupić T4
Nawiązując do wypowiedzi Adama to ja mam takie wrażenie jak wchodzę na stacji stając na pauzę a tam jest ekipa z okolicy, jedzą hot dogi albo piją energetyki, przed stacją stoją ich e36 lub A4 i się patrzą na mnie jak na ufoka
Ja tez czasami 208ka Doka sie bujam pod szkole raz sie zdazylo ze wyciaglem micre bo mi miejsce zastawili na beke z kumplami line i heja mina wlasciciela jak przyszedl na parking bezcenna innym razem nie bylo miejsca stanalem na trawniku, zaczal padac deszcz i dupa Navara mnie kumpel wyciagal i potem upomnienie od dyrektora ze trawnik nie do parkowania
Co do parkowania to my mieliśmy tak że na zatoczkę najlepsze miejsca najbliżej szkoły, ale wszyscy chodzili miedzy samochodami itp. to raz zaparkowaliśmy na parkingu coś w stylu litery U, auta były tak blisko siebie, że nie szło pomiędzy nimi przejść i trzeba było nadrabiać z 200m żeby wyjść z parkingu i znalazła się ambitna grupka co poszła z tym do dyrektora, na co on wyszedł i powiedział no ładnie chłopaki z mechanicznej zaparkowali patrzcie ile miejsca jest
Ja nie wiem jak to jest, ale w tym poyebanym kraju zawsze zima zaskakuje.
Jestem w Wiśniewie przed Mławą i na drodze to lodowisko, ale i tak najlepszy odcinek 50 tki od ronda do Płońska. Ice & snow road truckers, miejscami ciężarówka się z osobówką nie minie. Brawoooo pługowcy
Taki klimat kurva.
Miota mną szatan po całej drodze...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 0 gości