1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Siema
No więc dziś wybrałem się z tatą do Komornik aby odebrać nowy ciągnik czyli DAF XF 116 EURO6, jak go zobaczyłem to nie wiedziałem co mam mówić. Dla mnie wygląda po prostu cudnie.
No to pokaże kilka fotek SAM_8552 by jerzysołtysik, on Flickr SAM_8554 by jerzysołtysik, on Flickr [url=http://www.flickr.com/photos/105627056@N07/12253808566/] SAM_8555 by jerzysołtysik, on Flickr
[/url] SAM_8597 by jerzysołtysik, on Flickr SAM_8572 by jerzysołtysik, on Flickr SAM_8574 by jerzysołtysik, on Flickr
Wyposażenie dodatkowe:
ABS,
ASR,
retarder,
ogrzewanie postojowe(webasto),
aluminiowy zbiornik paliwa 1490 L,
układ hydrauliczny,
lodówka,
klimatyzacja,
osłona przeciwsłoneczna,
radio CD,
komputer pokładowy,
elektryczne szyby,
elektryczne podgrzewane lusterka,
blenda przeciwsłoneczna,
wielofunkcyjna kierownica,
hamulec silnikowy MX,
monitorowanie obciążenia osi,
światła do jazdy dziennej,
światła doświetlające zakręty.
Gdyby ktoś chciał więcej zdjęć wnętrza, lub czegoś innego proszę pisać na PW lub gg.
Jak na razie auto jest gotowe do opijanie , więc ja się z wami żegnam.
Narty.
GG: 13195351
Samochód: Opel Omega Ford Transit 2.4TD Jumbo
No no autko prezentuję się cudnie
Nie ma jak to nóweczka, fajnie kolory dobrane i to co uwielbiam w tych dafikach czyli "oczy" na kabinie
Pozdro i czekam na kolejne sesje
Witam,
autko rzeczywiście się prezentuje pięknie, zresztą nie ma co mówić nowy to też i dlatego. Będziesz go jakoś modernizował po swojemu ?
Ale jak narazie to życzyć żeby się dobrze spisywał no i był bez awaryjny
Pozdrawiam
Widać przemodelowali trochę deske z prawej strony, ciekawe czy będzie więcej miejsca na nogę jak się ją postawi na tunelu. Jako fan Dafa stwierdzam iż jest bjutiful, piękna franca
Tak dafik prezentuje się nocą. SAM_8606 by jerzysołtysik, on Flickr
A tutaj jeszcze jedno zdjęcie kluczyka. SAM_8615 by jerzysołtysik, on Flickr
Pisać panowie, pisac o fotki.
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
No wóz jak się patrzy . Nie jeden by chciał takim jeździć a co dopiero mieć na własność. Nie szukacie czasem kierowcy na niego . No i gratki za rzucenie się groszem na neonik na globie do twarzy mu z tym. Jakiś mały bonus holenderski by się przydał oczywiście o chodakach nie mówię.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Cytuj:
No wóz jak się patrzy . Nie jeden by chciał takim jeździć a co dopiero mieć na własność. Nie szukacie czasem kierowcy na niego . No i gratki za rzucenie się groszem na neonik na globie do twarzy mu z tym. Jakiś mały bonus holenderski by się przydał oczywiście o chodakach nie mówię.
Znaczy chcesz tu zasugerować, że jego ojciec jest właścicielem firmy Mandersloot?
Każdy tak zachwala, to i ja dobre słowo rzucę
DAFik świetny
Mnie również wpadł w oko podświetlany baner na czole
Ale malowanie baku, to bajka
Takie kotły wyglądają lepiej niż kurtyny
Opijcie go tam dobrze, i szerokości
Z tego co pamiętam założyciela tematu tato miał firmę i jeździli pod Mandersloot.
Chyba jezdzil w mandersloot jako kierowca.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 53 gości