A ja pozdrawiam skur*****ów, którzy w nocy ukradli mi paliwo. Wychodzę sobie rano celem udania się do toalety, a tu smród jak na stacji pliw. Plama pod samochodem. Patrzę na wskaźnik a tam pół zbiornika, gdzie wczoraj w Kircheim tankowałem do pełna. A4 Raststätte Eichelborn-Süd.
To skur*** z polskimi korzeniami.
chyba sochaczewskimi...
A Ty skąd wiesz, że to gangstery z Sochaczewa? Widziałeś? Tobie też coś ukradli? Byłeś chociaż na a4 z drugiej strony Zgorzelca?
tak widziałem, traktorzystów z sochaczewa, a na przyczepie mieli bańki...
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Samochód: Ferrari
Pół forum jeździ Audicami (ja też) to nikt raczej złego słowa nie powie. Z przebiegami to jest tak, że 90% samochodów na aledrogo ma 186kkm a na mobile.de niekoniecznie.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Dzisiaj na awarii wymieniajac pompe w MACK'u. Doznałem kryzysu, czy ja do końca życia mam się telepac z zimna, leżeć na deszczu, pod klamotami ?
Co ja tu robie ?
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Samochód: jakiś tam Tyr...
A ja kuffa stoję od wczoraj od 11:30 pod Sobiankiem w Parczewie. Jaja to juz jakieś bycze są. Niedość że kokoty nie zapłaciły za towar to jeszcze tego towaru niema bo z Puław nie przyjechał. Tyle dobrego że net łapie to marnuję czas filmami...
_________________ "...a niepodzielnie królującą elitę stanowią świętokrzyscy patelniarze..."
Przyjechało tga 410, na 5 cylindrach, Właściciel z góry zakłada remont głowicy A tam po regulacji zaworów ktoś kontry nie dokręci, w efekcie czego się rozkręciła i podparła zawór. Przez otwarty zawór nie było sprężania i nie chodził na jeden baniak.
I teraz nie wiem czy liczyć za głowice, czy za regulacje zaworów?
Klient sam sobie zdiagnozował
(...)
Mogli go zestrzelić, a nie "na nas" się mścić (...)
No i próbowali go zestrzelić, we środę na treningu. Ale twardy chłopak, pozbierał się. Ponoć węszą spisek i Macierewicz ma tam polecieć. Tym razem teoria głosi, że przeszkodziła w lądowaniu nie brzoza a jodełka wbita w zeskok
A ja znów siedzę na dyżurze. To już przestaje być śmieszne.
Użytkownicy przeglądający to forum: kalumet i 2 gości