Cytuj:
Nie bardzo rozumiem, co dla Ciebie jest filozofowaniem. 1. Jest temat, mam problem, zadaje pytanie, licze na odpowiedz ludzi, ktorzy pracuja z takim sprzetem i w ten sposob albo sie dowiaduje kolejnej interesujacej mnie rzeczy albo nie. Od tego jest forum, zeby zapytac, 2. podzielic sie swoja opinia lub tym co jest w internecie, a nie zawsze inni maja czas zeby to znalezc. 3. Tymbardziej piszesz, ze cos popieram wlasnym doswiadczeniem... No to chyba dobrze, ze swoim doswiadczeniem a nie czyimis (czesto zmyslanymi) opowiesciami. Rozwin prosze mysl, czym jest dla Ciebie filozofowanie i wskaz tematy w ktorych to filozofuje, ale juz moze na priv, bo temat jest o ciagnikach a nie filozofii. Pozdrawiam
Ty w ogóle nic nie zrozumiałeś.
1. Gdzie zadałeś pytanie w poście poprzedzającym mój pierwszy?
2. A czy te opinie to przypadkiem nie bełkot powtarzający poprzednie posty innych użytkowników?
3. Ja zapytałem czy swoje posty i opinie, które w nich wydajesz (tutaj, w temacie o nowym Volvo, i kilku innych) podpierasz własnym doświadczeniem związanym np. z nowym Volvem (a tu go mieć nie możesz) lub z ciągnikami do gabarytów.
4. Kompletnie nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Weź mniej pisz, więcej czytaj. Przyda Ci się.
Koniec tematu.
Pozdrawiam.