_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
sukces taki, że stoje w CH niedaleko Basel a jutro rozładunek pod Genewą i jazda przez Francję na Włocha, w padlinie nie mam ani francuskiego czytnika ani włoskiego, gdzie te ustrojstwa można nabyć ?
W Lutym to może nie ale czerwiec,lipiec,sierpień to dużo aut ma właśnie podniesione maski,Ty z tego co czytałem to "drajvujesz" za Odrą więc powinieneś widzieć auta na parkingach z maskami w górze.
Samochód: TGL 12.250 tandem
Udało mi się przekonać Belgijską policję, że waga wpisana w CMR jest prawdziwa i nie ma potrzeby wjeżdżania na wagę, która tak okrutnie na mnie patrzyła podczas kontroli
Dlaczego z tego fejsika ktoś ze mną może prowadzić konwersacje a ja z kimś nie.
W piz** nie rozumie polityki tej strony.
No to felgi w Reni i Manie już mają zapewnione malowanie owym wynalazkiem
Maluj felgi, potem ja pande.
Zyebala mi się texa
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Samochód: jakiś tam Tyr...
Stoimy właśne między Kostrzynem a Wrześnią. Jutro załadunek 4km stąd i na bazę. A miałem jutro wymienić klocki i tarcze w bryce to będę kręcił ale denkiem w kabinie...
_________________ "...a niepodzielnie królującą elitę stanowią świętokrzyscy patelniarze..."
Dobra Panowie w której części kraju można by wystartować z warsztatem?
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość