Cytuj:
Toyota także odpada - nie trawię samochodów tej marki - musiałyby chyba zniknąć samochody innych marek, abyśmy zainteresowali się tymi wynalazkami. Ceny części też są z kosmosu.
Tak mowi osoba ktora nie miała nigdy Toyoty albo padło a nie Toyotę. Moja ma 154tys przebiegu, benzynowy silnik 1.6 po akcji serwisowej na pierścienie wymieniony na nowy i teraz ma przejechane około 80tys. Samochód z 2002r i to niby ten gorszy bo nie byl składany w Japonii a jedynie co w niej jest robione to klocki i oleje. Lejesz paliwo, głowa Ciebie o nic nie boli. A części wcale nie sa takie drogie w porównaniu do częstotliwości wymieniania ich u konkurencji. W Golfie odzywa mi sie juz przegub, prawdopodbnie niedługo dojdzie dwumasa, tarcze zadbane i zawsze obchodzilem sie z nimi ostrożnie a troche biją. Jedyny plus tego wszystkiego to spalanie w granicach 5l gdzie w Toyota spala mi średnio 7,3 benzyny. Diesel Toyoty zadowli sie litrem mniej. Zerkales na KIA Ceed? Dobre auta jedynie pojawiają sie problemy z lakierem.
Wysłane z mojego HaTeCeka