Cytuj:
"rozebrane w drobny mak".... to jest to
... widze że nie idziesz na skróty.
Trzymam kciuki i powodzenia w pracach.
Swoją drogą, tez mi sie marzy kupic serie "4" i gruntownie odnowic....
Nie ma co iść na skróty
Scania podobno już jest wyprana w środku także jak zjadę robię sobie tydzień urlopu i biorę się do pracy
Cytuj:
No jeśli wróci ten samochód do staniu pierwotnego to na pewno będzie to bardzo ciekawa "4". Ta piękna Pani za kierownicą to ma się rozumieć kierowca tego pojazdu?
Jak najbardziej , jak narazie to ma tylko paszport polsatu , ale myślę że z tym się też nada na kierownika zielonej
Cytuj:
Siemano
Masz możliwość załatwienia Traby od Gagarina ?
Spróbuję jeszcze skręcić jedną bo do zielonej już mam
Cytuj:
No kolego, tabór ładny, ciekawy. Któregoś dnia myślałem, że Twoje Volvo stało na parkingu Scanii w Słupsku, ale gdy się bliżej przyjrzałem to nie było ono. Powodzenia w modyfikowaniu i doprowadzaniu do stanu "nowej" Scanii. Pozdrawiam.
Dzięki
co do volva to kręci się tylko wokół komina bo tata mi się leniwy robi i nie chce już spać w kabinie
Docelowo będę chciał je wymienić na scanie ...
Cytuj:
Kupujmy jeszcze więcej tych grajdołów co o mały włos do Arabów nie pojechaly, na pewno będziemy jeździć za lepszą kasę.
Co ma piernik do wiatraka ... Ja poniżej 4pln się nie ruszam z domu , żaden leasing ani kredyt mnie nie ciśnie , mam w d.. kupować e5 na robotę którą mam poukładaną i zadłużać się po bankach żeby pokazać jaki to ja nie jestem transportowiec na kraju ... Chciałem kupić coś świeższego i zacząć ćwiczyć międzynarodówkę , ale uwież mi że tutaj mam dobrze .
Te auta które mam mi spokojnie starczą i będą napewno tańsze w utrzymaniu i kosztach eksploatacji porównując do kosztów zakupu czegoś " młodego " które będzie tańsze na viatolu 20 albo 30gr ...
Pozatym nie pracuję tylko po to żeby wymieniać samochody na świeższe tylko żeby skończyć dom w którym do końca roku chciał bym już mieszkać ...