Każda opinia jest ważna i oczywiście przyjęta jak należy. Teraz postaram się wszystko jakoś sprostować
, co do mocowania chlapacza rozumiem że chodzi o ciągnik, jeżeli tak to w sezonie w budowach po jakich się obracam wymieniam chlapacze i nadkola jakieś dwa razy na sezon. Po prostu idą jak ciepłe bułeczki
, dlatego jakoś specjalnie nie przykładałem się do ich mocowania.
Idąc dalej tym tropem derma w środku mi się podoba i tyle, co to stickera to już kwestia gustu, ja obrałem ten kierunek i jak na razie się go trzymam. Co do lampek nie wkręty a śrubki
. Tutaj już dwie rzeczy miałem wpływ, robię to za własne pieniądze więc nie kupie lampek po 100zł za szt. żeby była sygnowana logiem jak mogę zapłacić 20zł i robią tą sama robotę. Drugim argumentem jest znowu środowisko w jakim się obracam, nie raz się tym autem zawiesiłem na budowie łatałem zderzak i rozwalałem wyżej wymienione obrysy. Wyobraź sobie sytuację szef kazał jechać na budowę robicie serwisówkę np. jedziesz na podjazd a tam tylko koła się zapadają po lampy, przyjeżdża jakiś spych wyciąga cię a tu 5 obrysów drogich jak szlak poszło się jeb..., a teraz bliźniacza akcja tylko 5 obrysów po 20zł zniszczone. Rożnica jest taka ten pierwszy płacze bo szkoda, a drugi dzwoni do opoltransu i kupuje następne. Co do tylnych lamp tu się z tobą zgadzam miało wyjść fajnie wyszło jak zwykle, na obronę dodam że już tego nie ma
. No i te nieszczęsne ledy do jazdy dziennej, jestem tego przeciwnikiem ni to wygląda ni to daje jakieś na prawdę dobre oszczędności, do tego tylko wkurza bo chiński badziewie zakłóca sygnał cb. No ale ojciec kazał mi to założyć i na tym jeździć, broniłem się przed tym ale ma być i koniec wiec na to już nie mam wpływu, a co do montażu to są tam bo mam nadzieje że się szybko zepsują i będę mógł je zdemontować...
Niestety pomimo tego że bardzo bym chciał zrobić samochód trochę inaczej, nie mogę bo po pierwsze szkoda tych rzeczy bo zaraz się zniszczą a po drugie nie mam na takie bajery sponsora
Ale i tak wielkie dzięki za opinię