1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Sławek dobrym tropem idziesz, ja tam coś słyszałem że rozgląda się za Dafem albo Iveco pod uwagę bierze też Mana ale co kupi to zobaczymy pewnie za jakiś czas.
Samochód: 5.2L Magnum V8 oraz 1.8 Twin Spark
Cytuj:
Sławek dobrym tropem idziesz, ja tam coś słyszałem że rozgląda się za Dafem albo Iveco pod uwagę bierze też Mana ale co kupi to zobaczymy pewnie za jakiś czas.
Noo, podobno już ma TGA XXL 390 zaklepane
_________________ Aktualności i ciekawostki ze świata samochodów użytkowych: 40ton.net
Noo, podobno już ma TGA XXL 390 zaklepane
Ja słyszałem o kabinie L i bez retardera na dodatek w low decku
http://otomoto.pl/mercedes-benz-actros- ... 09510.html
Może coś takiego ogarnie na Mihu
Myślę ,że za Scanie 90k , a mamy e4 to jest do negocjacji
Bo mamy e5 dafa xf 105 460 2008 600k km juz za 80 jak dobrze sie wypatrzy
Ale się dywagacja rozkręciła- spoko, jak sprzedam Scanię to na pewno pojawi się następca- a jaki? Pożyjemy...
Cytuj:
http://otomoto.pl/mercedes-benz-actros- ... 09510.html
Może coś takiego ogarnie na Mihu
Myślę ,że za Scanie 90k , a mamy e4 to jest do negocjacji
Bo mamy e5 dafa xf 105 460 2008 600k km juz za 80 jak dobrze sie wypatrzy
Cena oczywiście do negocjacji, ale idąc tym tokiem myślenia to za 70 kpln można już kupic Fiata E5... A akurat 80-90 kpln za Scanie E4 to taka średnia cena rynkowa...
Wuja, kup nowe KAMA3-y. Prawie MB to się towarzystwo ucieszy
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Dzięki za wpisy i pozdrowienia dla wszystkich mijanych, wyprzedzanych, wyprzedzających i spotkanych na trasie ostatnimi czasy
W Roburku niewiele się zmieniło ostatnio - poza tym, że dostał dziś nowe szkła reflektorów - jedno było już mocno zmatowiałe, drugie odpadło gdzieś na DK92 między Poznaniem a Pniewami - kocham te nasze drogi...
Przy okazji przeczyszczony został przelew między zbiornikami.
Poza tym to Actros chodzi aż miło - wkurzają jedynie szybko brudzące się boczne szyby i postukujący stolik - ale z tym sobie już poradziłem
A tutaj, dla przypomnienia- "brudas" załadowany na Porto
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
W Roburku niewiele się zmieniło ostatnio - poza tym, że dostał dziś nowe szkła reflektorów - jedno było już mocno zmatowiałe, drugie odpadło gdzieś na DK92 między Poznaniem a Pniewami - kocham te nasze drogi...
Można przecież jeździć równiutką Kulczykstrasse
Cytuj:
Poza tym to Actros chodzi aż miło - wkurzają jedynie szybko brudzące się boczne szyby i postukujący stolik - ale z tym sobie już poradziłem
A to nie stuka dolna szuflada o górną? Jak jeździłem Actrosem MP3 to wysuwałem górną szufladę i było cicho. Tak z ciekawości, jak sobie z tym poradziłeś?
Odklejenie szkła od reflektora, powoduje poziom expert we wk**ieniu.
Samochód: Renault Premium / Range T
Ale żeś piękny zestawik "złożył"! Izoterma? Ciekawy patent z drzwiami i "okienkami" - jakie było jej przeznaczenie? U nas takie konfiguracje to rzadkość.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Ale żeś piękny zestawik "złożył"! Izoterma? Ciekawy patent z drzwiami i "okienkami" - jakie było jej przeznaczenie? U nas takie konfiguracje to rzadkość.
Wypuszczanie imigrantów.
...
A tutaj, dla przypomnienia- "brudas" załadowany na Porto
Potem, tak jak mówiłeś, lecisz z przerzutem do NL i ładujesz kwiaty na północ ? Czy już jest jakaś zmiana planów związanych z powrotem w stronę kraju ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości