Siemka
Cytuj:
Ty taką zieloną szmate tym zielonym ciągasz?
Nie - Zielona ciąga żółtą po Volvie , czasami platformę
Widziałem ostatnio w łodzi identyczną jak zielona zapiętą z taką samą szmitką jak jest schaczona z białą ...
Cytuj:
Mijanka i pogadanka na światłach przed Toruniem
Początkowo nawet nie zatrybiłem, że to forumowe autko, dopiero po napisie na globku skojarzyłem.
Do następnego
Zgadza się pozdro i do następnego
Cytuj:
Widziany o 7:21 na światłach w Bydgoszczy
Chciałem akurat kiwnąć a się odwróciłeś
A możliwe trochę zaspany byłem , trzeba było czymś rzucać to pewnie bym się obudził
CO do aut to z zieloną były cyrki ze sprzęgłem - raz było , a czasami uciekało , co się okazało jakiś głąb wrzucił gumowy oring do zbiorniczka ,który się pozwijał i raz zatykał odpływ , a raz nie ... Usterka zlokalizowana i auto dalej śmiga aż miło
Conajważniejsze zadziwia w spalaniu i zaczyna powoli pobijać w tym białą ...
Ostanio dostała nowe szyny szuflad , chlapacze , żółtą farbę na lampy dużą pułke , która wcale nie jest fajna , bo zasłania pół szyby ... i jakieś pierołki w środku typu burdelówki pod nogi i na sufit ...
Do białej udało mi się kupić duńską skrzynię , która w tej chwili obija się nową blachą kwasówką
Plan jest taki że najprawdopodobniej z białej zdejmę międzyośki i obłożę zbiornik kwasiakiem
Volvo jak zwykle kula się na tą chwilę z szarą szmatą i odrabia straty do których doprowadziło
Dokupiłem jeszcze dwie naczepy Megi platformy , które ciągają Scanie i przy okazji pytanie - ile obrotów będę miał przy 90km/h po zejściu z 295/80 na 295/70 na napędzie , jeżeli teraz było 1650 . ?
pozdro
kilka fotek :