1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Siny też to zauważaliśmy, najprawdopodobniej zawieszenie kabiny będzie do zrobienia, chociaż nie wiem czy czasem nie jest to przez to, że są dwie różne felgi z przodu założone. Chciałem założyć alu na przód ale niestety szpilki są za krótki
SZUPEK dzięki za foto ! tam też gdzieś musiała stać czerwona Magnumka z zieloną firanką też od Nas
Browara?? Chyba całą skrzynkę bo ja popłynę dopiero w niedzielę o 12 :O masakra taka pizgawa że szkoda gadać przyjechało też drugie volvo parę minut po pierwszym stoję na samym wlocie do portu więc mam tu oko na całą bandę
Oo dzięki, przynajmniej teraz widzę, że mam reflektor do ustawienia Z nowości to może uda mi się w przyszły weekend założyć czerwone diody za kabinę i wymienić halogeny na rurze bo ruda na dobre już zagościła
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości